View Single Post
stare 10.01.2012, 09:05   #11
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Shotshe - kalka z "Listy do M."?

Weekend bez internetu, ale wy nie próżnowaliście Nie powymieniam wszystkich z nicków, ale i kontynuowane i nowe historyjki przeczytałam skrupulatnie

Marl - szkoda, że nie udało się odzyskać tamtej rodzinki... Trzymałam za nią kciuki, ale widać mam ich chyba za mało, skoro nie starczyło
Ale za to całe szczęście, że to 'kuzynostwo' to siódma woda po kisielu i nie będą mieli problemów z tego
I wybacz, że wymagam, ale ja wręcz żądam więcej sesji zdjęciowych! Zwłaszcza takich mrrrrr xD

Anastazja - serio się Francuzi tak witają? Ja tego osobiście nie zauważyłam... widać za mało na tubylców patrzyłam, następnym razem muszę się poprawić

Eyvee... Natsu jest trochę straszny z tym swoim podkreślaniem 'jesteś moja i basta'. Jakbym ja była Catti, to by się chłopak miał z pyszna, bo z pewnością jakąś zemstę bym obmyśliła (oczywiście w ramach związku, takie ciacho rzucać to grzech...) A Greg jest super chłopakiem Nie tylko do pogadania, ale inteligentny i dla dobra innej osoby jest w stanie 'przyjąć bęcki'. A poza tym też mi się podoba

Stephenowa - przypilnuj Cassiel, żeby nie zaczęła z tych zachwytów noska zadzierać

Florie - Dalia jest straszna i jeszcze jej się papieros przylepił xD Fakt, ładna, ale ciężko ją polubić za jej zachowanie - takie uważanie 'co to ona nie jest', a ponadto to wykorzystywanie siostry jest niezbyt w porządku. Ale przecież nie mogą być wszyscy mili, ładni i przyjemni, czarne charaktery też są potrzebne
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.