View Single Post
stare 10.01.2012, 16:31   #1918
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@Suomi-moge ci zdradzić,że sie wyjasni i to szybko..teoretycznie bo w praktyce nie wiem kiedy teraz siąde do Simsiaków

@Ginsei-też strasznie żałuje,ale przez moje kombinowanie zwaliłam sobie Simsy i musiałam na nowo instalować, i nawet jakbym zgrała uprzednio zapisy to i tak by Lidka i lucjusz nie byli tacy sami,bo gra mi nie czyta plików sims3pack a z nich byli stworzeni Co tyczy się sesji...cos tam planuje na plazy stożyc,ale ciii

@Eyvee-tak myślałam,że "dorobisz" Cathi i natsu córeczke Tylko blagam...oby nie była ona taką "ofiarą" jak Cathi tzn: zeby szybciej kapowała o co chodzi a synalek niech nie odziedziczy chamskiego zachowania po ojcu. Grr...mimo,że między nimi się układa,nie moge się zmusić do natsu,za to jak traktował Cathi...wiem,że sie o nią bał a ona plątała mu się pod nogami,ale...ja bym dawno machneał ręką na takiego faceta....

@Florie-twoje wampirzyce są boskie,ale tekst "zamordować na śmierć" mnie powalił XD To tak się da? Dalii jakoś ten pet nie pasuje,nawet do stylu "niegrzecznego aniołka"

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem