View Single Post
stare 11.01.2012, 15:03   #1938
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

.Catti. – Shaiden jest jeszcze śliczniejsza niż jako nastolatka.
eyvee – Kenji jest ładny. Nie mogę się doczekać, aż dorośnie
*Lady*Sims* - ilu ona miała tych facetów?
Einarr – widzę romansik się szykuje… :>

Cz. 1
Cz. 2
Cz. 3
Cz. 4
Cz. 5
Cz. 6
Cz. 7
Cz. 8

Rodzina Craig cz. 9

Craigowie szybko zaaklimatyzowali się w nowym domu. Było to duże, przestronne ranczo w pobliżu stadniny ze stodołą i widokiem na miasto. Rodzice pozwolili zaprosić Brianowi kilku znajomych. Ostatnio był spokojniejszy niż zwykle i dużo rozmyślał. Poprawiły się też jego oceny i stosunki z rodziną.

Przyszła Adrienne, Brian się zdziwił, bo nie zapraszał jej.

-A ty co tu robisz?
-Pfff... Myślisz, że nie wiem, że flirtujesz z tą rudą wywłoką? Przyszłam popsuć przyjęcie!
-O nie, możesz cisnąć mnie, ale won od mojej dziewczyny!
-Aha, czyli ja już nie jestem twoją dziewczyną, tylko ona?
-Tak, zrywam z tobą, wynoś się stąd!
-Świetnie, żegnam!

Wyszła trzaskając drzwiami. Potem Brian usłyszał ciche szlochanie, które zamieniło się w dziką rozpacz. Poczuł ogromną satysfakcję, lecz po chwili zdał sobie sprawę, że postąpił jak ostatni frajer i cham. Zastanowił jak on by się czuł, gdyby został tak potraktowany... Powinien pójść do Adie i ją przeprosić, ale nie... Jeszcze nie teraz, niech oboje ochłoną...
Rozmyślania przerwała mu Amy szturchając go w ramię.

-Halo, ziemia! Nad czym tak medytujesz?
-Nic, zastanawiałem się tylko, czy....
-Dobra, koniec wymówek, chodź tutaj.

Amy rzuciła się na niego jak zwierzę. Nikt nie całował tak jak ona. Robiła to delikatnie, ale z pasją. Przez chwilę Brian pomyślał o Adrienne, o jej pięknych dużych oczach, ale zaraz utonął w objęciach Amy. Wtedy zrozumiał, że naprawdę ją kocha.

Następnego dnia, z racji, że była sobota, cała rodzina postanowiła wspólnie spędzić czas. Wszyscy wstali wcześnie rano, zjedli pyszne naleśniki i poszli na podwórko popluskać się pod zraszaczem.

Po południu poszli do pobliskiego parku na grilla i siedzieli tam do późnego wieczora.

Brian i Natasza poszli zrelaksować się na placu zabaw, więc Weasel i Cindy mieli czas dla siebie.

A to Sandy, jest urocza :3

Brian postanowił wziąć się za siebie. Często biegał i ćwiczył na siłowni w domu. Chciał zrobić wrażenia na Amy, bo była od niego silniejsza

W końcu nadszedł długo wyczekiwany przez Nataszę dzień. Stała się nastolatką. Nie mogła się doczekać imprez, chłopaków, wypadów na miasto, nowych przyjaźni... Ach, za dużo by wymieniać...

jaki nochal >.<

Na dziś tyle