View Single Post
stare 12.01.2012, 08:33   #1954
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
może kogoś zabiję...
Suomii - mam nadzieję, że moje 'zadbaj' nie zrozumiałaś jako 'pozbądź się w delikatny sposób'

Rosemarie - małą ma fajną fryzurkę - zwłaszcza pod kątem się pięknie prezentuje I widzę, że się jako wampirka urodziła

Shotshe - wybacz mi... [prosi]
Mogłaś akcję przenieść do ciepłych krajów, a dziewczyna - zamiast śniegiem, mogła piaskiem dostać, albo liśćmi z drzew Nie byłoby kombinowania, że śniegu nie ma

Cytat:
Napisał shotshe Zobacz post
Niedługo dalsze lody mojej rodzinki
Shotshe da nam swoje lody, Shotshe da nam swoje lody!

Marl - ależ komplikuj, komplikuj Uwielbiam niespodziewane zwroty akcji, a do Felixa się przyczepiłam, bo... No ładny jest, no Skąd ty go w ogóle masz? Jest to jeden z mieszkańców BP, czy sama zrobiłaś?

Milkie i Stephenowa - wywiązywać się z obietnic
Catti, a ty już wrzuć coś, bo już od kilku stron się zastanawiasz, co zrobisz z akcją

Tak na marginesie mam 2 pytania:
1. Jak wy robicie te strasznie błyszczące włosy? One są już takie ściągnięte, czy jakiś mod sprawia, że inaczej kolory na włosach się układają? Bo jak przeglądałam fryzury, to część z nich była w trzech wersjach - dwie właśnie takie błyszczące, a trzecia od EA, jakby bardziej 'płaska' i stonowana, a nie wiem, czy je się osobno pobiera, żeby mieć takie, jakie się chce, czy jak?
2. Jak wy robicie zdjęcia wewnątrz pojazdów? Mi się nie udaje wejść nawet po wciśnięciu Taba...
[ewentualnie skierujcie mnie do działu, w którym te pytania mogę zadać... ]
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem