View Single Post
stare 12.01.2012, 13:59   #1957
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@ Ginsei- Felixa przerobiłam z Sima ze skrzyni. Co do fryzur,to ja stosuje jasne o ton pasemka i dlatego fryzura "błyszczy",ale nie na wszystkich fryzurach tak ładnie wygląda.

Poprzedni odcinek -> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1948

Kochankowie wrócili do Bridgeport i zamieszkali w domu rodziców Joel'a,ale z czasem przeniesli się do mieszkania Kati,która postanowiła przeprowadzić się do swojego nowego faceta. Kilka dni po przeprowadzce wybrali się na piknik na plaże.

Joel postanowił oświadczyć się Juliet by mieć ją już na wyłączność. Potem długo przytulali się na gorącym piasku

Juliet postanowiła zrezygnować z kariery aktorki.Mimo,że wszyscy ją chwalili i doceniali czułą,że nie da sobie rady ze sławą. Zatrudniła się więc w salonie spa. Z czasem stan Juliet się pogorszył. Cały czas biegała do ubikacji wymiotowac.

Jej przyjaciółka Molly miała na to jedno wytłumaczenie: <Jesteś w ciąży>. Juliet się ucieszyła,od dawna chciałą mieć dzidziusia,ale nie wiedziałą jak na tą wiadomość zareaguje Joel.Przecież nawet nie są po slubie. Postanowił jednak upewnic się i poszła do lekarza.

<Zgadza się,jest pani w ciąży.> powiedział jej łysiejący koleś w kitlu. Dziewczyna wracałą cała w skowronkach. Oczywiście powiedziałą Joelowi,że zostanie tatusiem.Też się ucieszył

Z czasem młodzi dowiedzieli się,że ich radość jest podwójna gdyż w brzuchu Juliet rozwijały się bliżniaki. Joel mimo,że sam wracał zmęczony z pracy starał się pomóc odprężyć ukochanej.Uwielbiał też pogaduszki z brzuszkiem

Wreszcie nadszedł dzień porodu. Niestety Joel był wtedy w pracy i Juliet z pomocą Molly musiałą dotrzec do szpitala.

Po 13h mordengi na świat przyszły dwa maluchy. Chłopiec i dziewczynka. Gdy Juliet spojrzałą na synka uśmiechneła się do siebie. Był małą kopią Joela,ale gdy spojrzałą na córkę to....się przeraziła. Dziewczynka to wykapany FELIX!
<Jak to mozliwe?> pytałą lekarza. <Gdy kobieta w kórtkim odstępie czasu współżyje z dwoma różnymi partnerami,czasami dochodzi do podwójnego zapłodnienia>*.
Juliet była przerożona,jak na to wszystko zareaguje Joel,który po pracy przyjechał odebtać narzeczoną.

Gdy pielęgniarka przyniosła dzieci,Joel odrazu spojrzał na dziewczynke i stwierdził
-Zaszła jakaś pomyłka,to nie moje dziecko.
-Może i nie pana,ale napewno tej pani-
odparła połozna.

Juliet wyjaśniła ukochanemu to co powiedział jej ginekolog. Prawdopodonie po tamtej nocy z Felixem zaszła w ciąże,a potem ta noc z Joel'em u niej w domu...Chłopak mimo,że był zdumiony i troche zły nie gniewał się na ukochaną.Takie rzeczy się ponoć zadażają. Złoscił się bardziej na gwiazdora,bo trzeba pewnie będzie mu powiedzieć o dziecku,wieć zapewne zechce je odwiedzac...

Joel nie mylił się. Gdy bliżniaki podrosły,Juliet powiadomiła Felixa,że ma z nią córkę. Aktor bardzo sie ucieszył.Może i nie zdobył Juliet,ale ma coś co ich będzie łaczyć.Oczywiście stał się częstym gościem u nich w domu (ku niezadowoleniu Joela) i rozpieszczał swoją córeczke.

Juliet też bardzo kochałą dziewczynkę,chociaż nie odziedziczyłą po mamusi nic z wyglądu.

Joel natomiast bardzo był przywiązany do swojego synka.

Fatima & Julian

Przy dwójce dzieci jest niezła charówka,więc gdy pewnego wieczoru Joel'owi wreszcie udało się ułozyć dzieciaki do snu Juliet postanowiła mu zrobić niespodzianke i zaprezentowała mu się w nowej bieliznie

Cchiałą sprawdzić czy mimo ciężkiej pracy i obowiązkom domowym Joel będzie dał rade wykazać się jako kochanek. I chyba dał rade sądząc po minie dziewczyny

W weekendy cała rodzinka wybierałą się na spacer do parku. Dzieciaczki uwielbiały przejazdzki na elektrycznych bujawkach.

Rodzice widocznie tez lubili się pobujać

A tu maluchy już w wieku szkolnym. Cudowna z nich rodzinka

*- tak,takie przypadki się zdażają,że jedno z bliżniąt może byc jedego mężczyzny,a drugie -innego. Wyczytałam to w encyklopedi ciąży i macieżyństwa i sprawdziłam w internecie. Wiem,że w Simsach to nie możliwe,ale dla celów historyjki można troche poudawac Nie chciała też,tak całkowiecie pozbywac się Felixa (za ładny mi wyszedł by się geny marnowały )

MOJE SIMY

Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 12.01.2012 - 14:06
M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem