Nie mam ochoty znowu na jakieś magiczne dziwadła... Zapewne i tak coś będzie, bo chyba w każdym dodatku coś doszło, nie chce mi się wymieniać. Jednak ja osobiście z żadnych dziwadeł nie korzystam. Owszem, testowałam niektóre dziwadła, ale szybko mi się nudziły. Bardzo bym chciała, żeby niektóre obiekty z dodatku, doszły jako Store, oczywiście tradycyjnie, różniłyby się wyglądem, ale miałyby funkcje tych z Showtime. Są np. akwaria na bazie tego z NA, czy piłkarzyki z podstawki. Najbardziej podobałyby mi mikrofony do karaoke i bilard. Może nie musiałabym kupować dodatku, żeby zastąpić piłkarzyki bilardem...
Czy tylko ja mam wrażenie, że mało się dzieje na forum? No przynajmniej w tych działach, do których zaglądam

A tak całkiem "nie na temat", to aura za oknem działa na mnie tak dołująco, że na nic kompletnie nie mam ochoty. Od wieków w nic nie grałam, i wcale mnie nie ciągnie, a zapewne poprawiłoby mi to humor. Dobrze, że chociaż mam szczeniaka, Cola (to suczka) dostarcza ciekawej mieszaniny pozytywnych i negatywnych wrażeń

Prawdziwa z niej słodziara, zwłaszcza jak śpi i nie broi.