Cytat:
Napisał anie_1981
Nie wiedziałam, że w jedynce był jakiś smok, w którym dodatku? Ja tam bym się ucieszyła z helikopterów, były w dwójce 
|
Był, był... i to w różnych kolorach. Smocze jaja kupowało się u wampirzycy Wiki(?) w magicznej wiosce. Warunkiem było posiadanie Abrakadabry. Nie wiem ile rodzajów smoków było dokładnie, ale ja spotkałam się z trzema: złotym (ten był najgrzeczniejszy

), fioletowym i czerwonym (a to, analogicznie, piroman i największy skurczybyk). Kolor smoka po wykluciu zależał od tego, ile czasu nasz sim poświęcił na opiekę nad jajem. Im więcej, tym większa szansa na złotego (i mniejsza na późniejsze pożary...). W ogóle ten dodatek jest chyba jednym z lepszych, jakie wyszły do jedynki. Oprócz smoków i wampira, można było też spotkać królową elfów albo zamienić gości w żaby czy zaczarować gnomy, które potem beztrosko biegały po ogródku... Najlepsze jednak były pojedynki z innymi magami. Kurczę, aż nabrałam ochoty, żeby sobie zagrać w jedynkę

Szkoda, że nie mam wystarczającej ilości miejsca na dysku...
Byłabym w siódmym niebie, gdyby zrobili taki sam dodatek do trójki. Wyobrażacie sobie te wszystkie możliwości i obiekty z Abrakadabry w grafice trójwymiarowej?

To byłoby nie do przebicia.