ginsei teraz trochę zmieniłam, żeby tak samo nie było.

Przede wszystkim chodziło mi o to, że to miłość od pierwszego wejrzenia.
suomi Natasza to druga Cindy. bardzo podobne są.
Rosemarie oo jak miło 3 wampirki
Rodzina Break
Amelie miała na święta małą rólkę w Jasełkach. Gdy się przebierała zauważyła chłopaka który rano rzucił w nią śniegiem. Jej koleżanka wypchała ją z przebieralni w samej bieliźnie!
Chłopak jak gdyby nigdy nic podszedł do nie jej i zaczął gadać.
Jednak ona powiedziała mu, że pewnie zaprosi ją na drinka, potem będzie drugi i trzeci i wylądują u niego w łóżku.
On jednak powiedział tajemnicze "nie". Zamyślił się, ale ona poszła występować. Po występie chłopak po raz kolejny do niej podszedł. Zaprosił ją do kina. Ona odmówiła i uciekła.
Zostawiła go jak idiotę, samego na scenie.
Amelie postanowiła powiedzieć o wszystkim mamie, która zareagowała pozytywnie.
"Jeeej chłopak się chciał z tobą umówić, a ty odmówiłaś? Ojj nie wdałaś się we mnie

"
Postanowiły posprzątać łazienkę, bo popsuł się prysznic.
Fensy: " No ale daj mu szansę"
Amelia: " Chyba za późno mamo, nie wiem nawet gdzie on mieszka"
Wymieniły się podarunkami na wigilię. Okładka książki napisaną przez Amelie. "Moja mama"
Amelia, postanowiła, że dosyć z płatkami kukurydzianymi dzień w dzień i ona nauczy mamę jak zdrowo się odżywiać. To było jej 1 postanowienie na nowy rok.
Fensy była dumna z córki. Wysłała ją w nagrodę na miasto, a sama usiadła przed TV. Ostatnio bardzo dużo pracowała, aby dostać się na szczyt i zostać w końcu aktorką. Ma na razie 5 stopień kariery
Amelia myślała, że coś z nią nie tak i postanowiła wybrać się do psychiatry

Ale przy domofonie kogoś spotkała.
Gdy spojrzała w oczy chłopaka i zobaczyła w nich czułość nie mogła się oprzeć.(z dymków wynika, że chłopak myśli "ale ona słodka", a ona "biją dzwony chyba się z nim ożenię"

) Miłość od pierwszego wejrzenia no..
Morgan: "Wydaje mi się, że teraz o de mnie nie uciekniesz, to ty wtedy dzwoniłaś do radia? Morgan Leo, to ja prowadziłem wtedy tą audycję."
Amelia: "Myślisz, że taki mądry jesteś? Skąd wiesz, że nie. I co myślisz, że polecę na to, że z radia jesteś?"
Morgan: "Masz ładne oczy i w ogóle jesteś ładna"
Amelia aż się uśmiechnęła.
Jednak nie wytrzymała napięcia i wybiegła pod blok. Ale on ją dopadł. Spojrzał znów w jej oczy. Ona odwracała wzrok.
Morgan: " Wiesz, że dopiero co się znamy, ale cię kocham i to było takie jakby BUM i zrozumiałem, że będziesz dla mnie kimś więcej. Więc?"
Amelia była tak bardzo zdesperowana z miłości (ciekawe stwierdzenie c'nie?), że miłość, która ją ogarniała, podpowiedziała jej, że teraz albo nigdy. Nie wiedziała co powiedzieć po prostu go pocałowała.
Chłopak odwzajemnił pocałunek i całowaliby się chyba godzinę, gdyby nie godzina policyjna

Oczywiście zostali jak najszybciej parą. Byli spragnieni siebie. Są supersłodcy xd
BONUS:
Amelia też ma zarąbiste minki
Jestem chinka, a prze de mną stoi choinka !
c.d.n