View Single Post
stare 15.01.2012, 18:29   #1997
Rosemarie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

CZĘŚĆ 1
CZĘŚĆ 2
CZĘŚĆ 3
CZĘŚĆ 4
CZĘŚĆ 6
Rodzina Ventura część 7

Leria miała już dość internatu. Chciała chodzić na imprezy, a nie siedzieć w zamknięciu i się uczyć. Jak co noc siedziała na tarasie w swoim pokoju i oglądała gwiazdy. Tylko ten dzień był inny, bo dziś kończyła 17 lat.

Nagle, rozmyślając usłyszała jak ktoś ją woła. A był to Zero, nie mogła uwierzyć jaki z niego przystojniak wyrósł. XD Po cichu wymknęła się z pokoju i wybiegła na dwór, drzwi były zamknięte, ale ona opanowała do perfekcji otwieranie ich bez użycia klucza.

- Co Ty tutaj robisz?! - zapytała. - Nie powinno Cię tu być! Wyrzucą mnie!
Ten jednak w ogóle się nie odzywał tylko irytująco się patrzył, w końcu powiedział:
- Chcesz uciec z tej rudery czy nie?
Leria wiedziała, że nie powinna tego robić... Jednak stęskniła się zanim, nie widzieli się kilka lat. Dlaczego by nie? W zasadzie nie chciała nawet tutaj być. No i była buntowniczką, wiec pobiegła za nim.

Kiedy już dotarli na miejsce nie mogła uwierzyć, że Zero dorobił się takiego mieszkania. W końcu był Zerem <żartuje oczywiście>.
Internat znajdował się 100 km od jej rodzinnego domu - Hidden Springs, miasteczko nosiło nazwę Silent Hill. (nie miałam pomysłu >D)
- Tutaj na pewno Cię nie znajdą. - powiedział Zero, nie mając zbyt dużego wyboru Leria ruszyła za nim.

Przyczepa była przytulna i skromnie urządzona. Zero zmusił Lerię żeby wypiła sok plazmowy i zaczęli rozmawiać.
- Więc co to ma znaczyć, czemu mnie zabrałeś z internatu? xD
- Z tobą nie ma łatwo - powiedział Zero. - I tak nie chciałaś tam być, poza tym stęskniłem się za Tobą. xD Wyładniałaś.
Leria chciała porozmawiać z nim dłużej, ale on ją zbył twierdząc, że są zmęczeni i żeby poszli do łóżka. xD

Leria i tak go nie posłuchała i położyła się na podłodze koło łóżka, kiedy Zero już spał. Czyżby się zawstydziła? XD

Tymczasem w Hidden Springs niczego nieświadomi rodzice Lerii spali. Zapewne dowiedzą się o jej uciecze rano...

CDN... XD

Mało grałam, więc dlatego tak mało zdjęć. Naprawdę strasznie mi się nudziło, więc wymyśliłam jakąś durną historyjkę. Na pewno pojawi się w niej Kaname. >D

Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 15.01.2012 - 18:33
Rosemarie jest offline   Odpowiedź z Cytatem