View Single Post
stare 17.01.2012, 12:50   #4
M3Lcik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Lady*Sims- cieszę się,że Vanili wreszcie ułozyła sobie zycie

Wrzucam dzis kilka fotek Mojej Rodzinki.Ostrzegam bedzie kilka pikantnych fotek

Poprzednie --> http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1994

Julian i Fatima byli zgodnym rodzeństwem mimo,że różnili się jak noc i dzień. On wesoły,spokojny geniusz matematyczny, ona zakręcona flirciara,która nie przepuści żadnemu przystojniakowi. Mimo,że dziadkowie często pomagali małolatom,nastolatki dzielnie sobie radziły. Fatima gotowała i sprzątała,a jej brat zajmował się rozliczaniem rachunków. Oczywiście prócz obowiązków była też zabawa na poduszki

Fatima oglądała ostatnio jakis chyba horror w telewizji i postanowiła go opowiedzieć bratu robiąc przerażający klimat

Julian? Ty się boisz?

Któregoś dnia w odwiedziny do rodzeństwa przyszła śliczna dziewczyna o imieniu Penelopa. Jak się okazało niedawno sprowadziła się do miasta ze starszym bratem. Julianowi odrazu wpadła w oko,ale gdzie jemu do takiej ślicznoty...

Fatima też miała kilku adoratorów...Najciekawszym modelem był niejaki Malcolm. Dziewczyna pod pretekstem wspólnej nauki zaprosiła chłopaka do domu. W szkole miał opinie "słodkiego łobuza",za którym piszczały wszystkie panny. Fatima nie ograniczała się do wzdychania za chłopakiem. Ona musiała go mieć!!

Zaczeło się niewinnie.Po odwalonej pracy domowej,dziewczyna bez owijania w bawełne zaczeła z nim flirtować. Gdy chłopak zagaił o co jej chodzi chętnie poddał się jej urokowi. Fatima więc przeszła do konkretów i przyssała się do ust czerwonowłosego.

Nie mineło dosłownie 5 min gdy małolaty wylądowały na kanapie w samej bieliżnie!

Jednak,że nie należała ona do najwygodniejszych przenieśli się sypialni i perfidnie zrobili TO na łóżku Juliana

Mmm...jeszcze fajek by się przydał dla relaksu ( tak tak Malcolm nie ma majtek,przecież mówiłam,że coś było ostrzejszego )

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem