Dzięki za zainteresowanie :)
Niestety w temacie niewiele się zmieniło pomimo różnych prób działania w kierunku grafiki. Po włączeniu gry wszystko jest ok, ale po jakimś czasie tekstury się rozmywają ;/ Zauważyłam jednak, że dzieje się to o wiele szybciej, jeśli komputer chodził kilka godzin przed włączeniem gry (przegrzanie?). Zastanawia mnie tylko, dlaczego tak się dzieje, skoro gram w tę grę nie od dziś i zawsze wszystko było w porządku, a teraz coś się spaprało ;/ żadnych części w komputerze nie wymieniałam, ba, nawet samą grę instalowałam już jakiś rok temu i tak sobie kwitnie na dysku czekając, aż mi się zachce od czasu do czasu zagrać... Nie wiem, nie nadążam za tym moim kompem.
Cytat:
Napisał Liv
To jest sprawa związana z karta graficzną.
|
Ta moja karta to w ogóle jakiś cudak jest, ostatnio wyczytałam na jakiejś stronie poświęconej TS2, że powiększa pokrycia terenu w grze. A ja się zawsze dziwiłam, dlaczego malując teren zamiast małych kamyczków na ścieżce czy drobniutkiego piasku wokół jeziora mam jednolitą plamę, która kamyczkami czy piaskiem okazywała się dopiero po zamalowaniu CAŁEJ PARCELI... To pokrycie było powiększone jakieś kilkadziesiąt razy ;/ I zawsze myślałam, że to błąd dodatku. A wydawało mi się, że GeForce to dobra karta...
btw.
Cytat:
Napisał Kenny McCormick
(..)Nie wiem czy to ma coś wspólnego, ale pirat ?
|
O nie, broń Boże, do dziś pamiętam, jak pożyczałam na tę grę kasę od trzech osób :D)