Cytat:
Napisał chrupek
Ten Chris to debil. Jeśli ją kochał, to albo mógł o nią walczyć, albo odejść i już nie wrócić. Wydaje mi się, że oprócz tych wszystkich powodów jest coś jeszcze.
|
taaa...

nie będę Cię zbijać z tropu xD
Cytat:
Napisał chrupek
Mei kocha Chrisa... Szczerze mówiąc, jakoś mnie to nie przekonuje 
|
komentarz taki sam, jak do zdania powyżej xD
Cytat:
Napisał chrupek
Ale z drugiej strony... czego się spodziewać po autorce, która podrapała dywan (czy co to było xDD).
|
uważaj, bo zrobię Ci wjazd na chatę xD
Cytat:
Napisał chrupek
Twoje FS przypomina mi typowe amerykańskie powieści. Osobiście bardzo takie lubię 
A następna część ma być jak najszybciej 
|
ciesze się, że lubisz xD
a następna część będzie, kiedy będzie
Cytat:
Napisał Nesyetta
Pogrubiony przecinek jest zbędny.
|
przecinki

kocham je
Cytat:
Napisał Nesyetta
No, urwałaś w najlepszym momencie. Faktycznie ruda jędza 
|
haha dziękuję
Cytat:
Napisał Nesyetta
Odcinek jest naprawdę super ^^ Ostatnie linijki czytałam w napięciu. Nie wierzę, że Mei coś czuje do tego idioty. Pewnie ściemnia, żeby puścił Amour 
|
zacytuję to, co napisałam Chrupkowi: "taaa...

nie będę Cię zbijać z tropu xD"
Cytat:
Napisał Nesyetta
Kiedy przejrzałam sobie zdjęcia (przed przeczytaniem) myślałam, ze zmieniłaś Marco fryzurę O.o
|
hah, dobra zmyłka nie jest zła xD
Cytat:
Napisał Nesyetta
Hmm... A więc Colin i Alia są razem ^^
|
jeszcze są xD
Cytat:
Napisał Nesyetta
Amour jest... jest prześliczna  Tylko... po kim ma włosy? W końcu Li Mei ma czarne (atramentowe, ot co ;p) i Takeda też ma czarne. Nie pamiętam jaki kolor mają matka i ojciec Mei, ale w sumie to wszystko jedno.
|
no właśnie odkryłam całkiem niedawno dlaczego Amour ma taki kolor włosów ^
otóż okazuje się, że fryzura Marco jest pod brązowymi włosami, mimo, że jest czarna, stąd takie cuda powychodziły xD
Cytat:
Napisał Nesyetta
Rany... przedostatni odcinek  Ciekawe kto zginie na końcu ^^
|
kilka osób w pierwszej części, a kilka w drugiej
Cytat:
Napisał Nesyetta
Dobra, tak czy siak odcinek jest super, a zdjęcia przepiękne ^^
|
dziękuję ślicznie ^^
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
No to pięknie się porobiło. Mei jest w naprawdę masakrycznym położeniu,jakby nie patrzeć.
|
oj... i najgorsze jest to, że ona sama nie wie w jak bardzo masakrycznym położeniu się znajduje :>
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Amour jest taka urocza :3
|
a dziękuję ^^
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
nie byłabym sobą gdybym nie wtrąciła choćby słówka o Alii o Colinie  jak przeczytałam, że Colin jest niewyspany itp. to pierwsza myśl "no,ciekawe co to się w nocy robiło". 
|
hahah wiedziałam, że to pomyślisz, bo samej mi to przyszło na myśl xD
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Kurczę,mam nadzieję, że to się ułoży, jakoś tak..inaczej. Że Mei się tylko zdaje, że kocha Chrisa...
|
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Wiesz, że jesteś okropna za to gdzie urwałaś 
Niecierpliwie oczekuje reszty 
|
haha wiem, że jestem okropna, dziękuję za komplement

czekaj, czekaj, bo będzie się działo! xD
Cytat:
Napisał Master of Disaster
Żeż kurczę, ja tam widzę, że lepszym ojcem jest Marco. Chris to świr, jego trzeba leczyć!
|
mówiłam, że to bardzo zdrowy psychol?
Cytat:
Fajnie, jeśli ktoś zajmie się tą bladą mendą (Dante'em), ale nie chciałabym, żeby tamten walnięty brat Takedy zajął się Mei i jej córeczką. Małej nie wyszłoby to na dobre. Dzieciak potrzebuje rodziców, obojga, Chris nie nadaje się na ojca, nawet wuja, a ja nie chcę, żeby stała jej się jakaś krzywda, fizyczna czy psychiczna  Niech jej tylko włos z głowy spadnie, to nie ręczę za siebie!
|
no tak, Chris nie myśli o dziecku tak jak Marco, jego interesuje tylko dziewczyna :>
małej na pewno włos z głowy nie spadnie, ale za resztę nie ręczę
Cytat:
Zatem - załatwić Dante'ego, Chris do ciężkiego więzienia i niech tam gnije, i chronić małą Amour. A reszta mnie nie interesuje 
|
wszystko ładnie, pięknie ale to nie będzie takie proste
dziękuję za komentarze

wieczorkiem pokażę wam małą Amour z bliska ^^