Temat: Aoi
View Single Post
stare 21.01.2012, 08:15   #3
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Aoi

Bryła za prosta, a szkoda. Brązowy krzyżyk też mnie przeraża
Cytat:
(wybaczcie za te niepoprawne schody, czasami wymykają mi się spod kontroli)
Kobieto, nie takie cyrki ze zdjęciami się miało!
Za dużo lamp ulicnzych. U siebie stawiam jedną w połowie parceli i wystarcza No i potem jeszcze normalnie oświetlenie zewnętrzne ogrodu i domu. No i zachodzę o głowę, JAK TO AUTO STAMTĄD WYJEDZIE?
Matko, te zdjęcia! Masz tam taki miszmasz wszystkiego, kolorów, wzorów, kształtów, że się gubię w tym wszystkim! Poza tym skupiasz sie na szczegółach, a nie na ogóle przy robieniu zdjęć. Przydałaby się większa perspektywa/zwiększona odległość od fotografowanych obiektów.
Przez to zgubiłam się w kuchni i nie wiem co o niej myśleć
Łazienka już nie ejst taka zawalona i hurra!, podoba mi się Najlepsze pomieszczenie w domu. To połączenie czarnego z białym i resztą fajnie Ci wszystko skontrastowało.
Kącik wypoczynkowy koło schodów? Omamusiu, wybitnie nie w moim niephotoskinningnowanym maxis-matchu. Ten dywan to teksturowa porażka o_O A wazon z kwiatami tak strasznie wystaje ponad resztę rzeczy na stole i jest zachwiana harmonia ().
Salon to moje drugie ulubione pomieszczenie, w sumie mogłabym je nawet postawić na równi z łazienką ; D
Mam rozumieć, że to żółte wiklinowe coś to lampa? ;]
Btw, dopiero teraz zauważyłam, że masz bardzo ładne panele w tym domku! Możesz zdradzić tajemnicę, skąd? ;]
Sypialnia to fail pod względem tekstur! Photoskinning rules!
Czerwone zasłony też nijak pasują, poza tym łóżko i szafka nocna (?) mają inny styl niż reszta.
I aż dwa dywany? ;o

Nie ma rzutów
Ale i tak ciężko mi wybaczyć, że domek piętrowy jest dla jednej osoby! U mnie by to nie przeszło ;/ (no ale ja mam też ten problem, że nie mogę sobie na to pozwolić, bo w otoczeniu nie mam pomału miejsca na nowe domki...)
7/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 21.01.2012 - 08:24 Powód: aa!
Liv jest offline