View Single Post
stare 21.01.2012, 11:47   #2045
shotshe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

justyna fajny blog. Rodzinka też boska. A gdzie Wafel?

Rodzina Break

A więc dzień zaczął się od śniadanka.

Amelia chciała wypaść na obiadku rodzinnym jak najlepiej, więc przygotowała potrawę rodem z Egiptu - Fafael

Morgana ojciec jak się okazało akurat wyszedł z więzienia. Wszystko miało być dobrze. Tu Fensy myśli jaki to wspaniały jest Morgan

Tak jakoś dziwnie się złożyło, że wszyscy nie jedli razem. Jedni poszli na taras, drudzy w domu.

I nagle wszedł ojciec Morgana. Fensy nie mogła uwierzyć własnym oczom! Tak to był Johny Depp, jej były, który kiedyś porwał Amelie. Wszystko się zgadzało. Ojciec Morgana siedział w więzieniu za porwanie dziecka. Przecież do było 15 lat temu!

Zaczęli się kłócić!
Fensy: "Won z mojego domu! Kryminalisto!"

Niestety akurat wtedy z pokoju wyszła Amelia (nie pytajcie nawet co robili z Morganem, dlatego jest w piżamie )

Amelia: "Cooo? Czemu mi nie powiedziałaś?"
Fensy: "Nie wiedziałam, że to jego ojciec, przecież siedział w więzieniu"

Johny wyszedł. Minę miał tępą..

Ale w domu nadal trwał spór.
Amelia: "Mam dość wyjeżdżam! Nie szukajcie mnie!"
Fensy: "A...ale"
Niestety Amelia już wybiegła.
Wybrała Francję.

Postanowiła iść do księgarni po przepisy lokalnych dań.

I na truskawkowego szejka.

Potem odwiedziła nektarnie. Była taka smutna i zdołowana, że wypiła tam chyba 6 nektarów..

...niestety to bardzo dużo jak na młodą dziewczynę. Obudziła się następnego dnia w nieznanym łóżku. Jakoś się tym nie przejęła i zaczęła się dalej kształcić.

Okazało się, że nadal jest w nektarni, a lokalne gazety zrujnowały jej reputację pisząc o tym, że się nachlała, zmoczyła, cuchniała. Miała to gdzieś.

ech.. ci paparazzi.

Czy Amelia wróci do domu? Czy zerwie z Morganem? Czy pogodzi się z mamą?

c.d.n.

Ostatnio edytowane przez shotshe : 21.01.2012 - 11:49
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem