Jest pięknie :) Widać, że włożyłaś w ten dom dużo pracy. Jako totalne beztalencie w temacie budowania domów i projektowania wnętrz, zawsze bardzo podziwiam wszystkich twórców i zazdroszczę każdej wizji, która pojawia się w ich głowie, i którą przenoszą na te "kilka" kratek pustej parceli tworząc czasem małe dzieła sztuki. Co autor, to inna wizja, inny projekt, styl, ale każdy niepowtarzalny i w swój sposób piękny. A mi, no cóż, pozostaje tylko płakać nad własną nieudolnością i ściągać "gotowce" ;)
W Twoim projekcie mnie osobiście najbardziej urzeka tajemniczość tego miejsca (ten zjazd z głównej trasy na brukowaną dróżkę, cudo! strasznie mi działa na wyobraźnię; oświetlony w nocy musi wyglądać przepięknie) oraz jego odosobnienie. Z dala od wścibskich oczu sąsiadów i hałasu ulicy ;) taka trochę samotnia (o której marzę w realu, omg!). Kocham las, kocham dziką, nieujarzmioną przyrodę, dlatego ogród bardzo trafia w mój gust i jestem w nim zakochana. Wnętrza stylowe, ładnie stonowane, uwielbiam łazienkę na parterze i kuchnię.
Ja nie będę się niczego czepiać, bo nie mam do tego prawa, zresztą nawet nie ma do czego... Chociaż nie, na jedną rzecz zwrócę uwagę ;) Na zdjęciu numer 5, elewacja przy schodach - brak tekstury czy mi się tylko wydaje? Poza tą błahostką dla mnie nie ma żadnych minusów i ode mnie 10 jak nic. Super!
Życzę weny przy kolejnych projektach :)
Pozdrawiam.