@shotshe - mi przeciez chodzilo, ze Amelia ma juz chlopaka, przecie kocha Morgana co nie

? nigdy bym nie pomyslala, ze sa rodzenstwem ^^
kurcze....jak ja bym chciala miec w trojce te interakcje z the sims2....troche sie stesknilam za dwojka, czemu ci tworcy robia wszystko na odpier*** w trojce....>.<
Ok, znowu mam troche zdjec
Rodzina Tanimoto ciag dalszy
Natsu probowal nasrobic teraz ten czas dla Cathi...wspominali razem jak to bylo jak byli nastolatkami przy wspolnej kolacji we dwoje. Natsu bardzo dojrzal i wydoroslal, Cathi dalej byla wesola i opiekuncza.
Wczesnym rankiem, gdy Natsu wychodzil do pracy <jednodniowy wyjazd sluzbowy> postanowil troszke pocieszyc Cathi, ktora takze sie obudzila <musiala sie zajac Kaede>
Wiadomo jak to Natsu, byl bardzo dumnym facetem, ale zawsze chociaz maly gest uszczesliwial Cathi.
Troche zostalo czasu przed wyjazdem wiec Natsu pomedytowal sobie w garniaku przed domem xD
No i na drugi dzien Kenji wrocil z internatu ;D !!! Zastanawiam sie po kim ma urode <urodzil sie taki bez jakiejkolwiek ingerencji w CASie ^.^>
Steskniona Cathi rzucila sie na syna i go przytulila, jej syn tak urosl...
Jak sie okazalo Kenji uciekl predzej ze szkoly, bo byl zbyt "bystrym" uczniem - zakosil dyplom ukonczenia i czmychnal z urozystosci zakonczenia nauki.
Cathi usmiala sie lekko, mowiac zeby uwazal na ojca, bo bedzie mial przez to przechlapane:
"Oj tak mamo....tata nie da rady, nawet mnie nie zauwazy i niczego sie nie dowie hehe"
"Ciekawe po kim ma te lobuziarska osobowosc" - pomyslala Cathi.
Oczywiscie Kejni chcial szybko czmychnac do pokoju na pietrze, ale zanim sie zorientowal Natsu juz stal za nim xD....
Musial sie tlumaczyc hehe...
Pozniej oczywiscie jak to Natsu musial sprawdzic czy syn sie nie lenil i nie olewal cwiczen - maly test wytrzymalosci + trening ojca z synem
Kenji wiedzial, ze urodzila sie siostrzyczka od mamy rozmawiajac przez telefon - Kenji lubil sie bawic z Kaede, a ona ciagle sie smiala z wyglupow brata.
Kejni oczywiscie nie marnowal swoich talentow w szkole - byl swietnym gitarzysta i pragnal zostac w przyszlosci gwiazda rockowa ;]
Czas szybko mijal i Kaede miala urodziny

Wkoncu stala sie dzieckiem szkolnym.
Kaede stala sie najlepsza przyjaciolka kotki Sassie, dziewczynka kochala wszystkie zwierzeta i cieszyla sie ze ma przynajmniej jednego zwierzaka w domu