View Single Post
stare 23.01.2012, 19:00   #2075
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@suomii - o wkoncu jakis dzieciaczek sie pojawil ;D! Kurcze Amy i Brian naprawde sa cudowni jako dorosli....moi to jak jakies pomarszczone scierki wygladaja przy twoich xD nie moge sie doczekac kolejnych zdjec

Nie lubie przeciagac teraz historyjek, zwlaszcza, ze gra mi dlugo sie laduje i tnie...zdjecia moga byc troche gorszej ajkosci bo zmniejszylam detale...ale za to lepiej sie gra :/

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Kaede miala dosc specyficzne hobby....lubila wedkowac ze starymi dziadziusiami z pod 5-ki

Natsu i Cathi wkoncu doczekali sie wolnego....Natsu musial skorzystac z okazji...xD wiadomo co potem sie dzialo...:p

Cathrine awansowala i stala sie nauczycielka w podstawowce

Za to Kenji nie mial szczescia z poczatkiem roku szkolnego xD Po 1-szym dniu w szkole splatal psikusa samorzadowi i zalal im pokoj obrad Na nieszczescie zlapala go na goracym uczynku przewodniczaca...

Oczywiscie zaczela sie na niego wydzierac majac pretensje o jego wyglupy
"Co ty sobie myslisz? Ludzie tu ciezko pracuja a ty to wszystko niszczysz jakimis dziecinnymi psikusami? To nie jest szkolka z internatem kolego, zebys mogl robic co chcesz!..." - wypominala blondynka Kenjiemu.

...ale zanim skonczyla Kenji walnal lobuziarski usmieszek i zaczal uciekac od przewodniczacej
"Wybacz slicznotko...ale nie dla mnie takie moraly, bay bay!" - zawolal juz po drugiej stronie ulicy zabawnie Kenji.

"No co za typek! Ale niech nie mysli, ze mu podaruje..." - myslala dziewczyna stojac z zalozonymi rekami i wpatrujac sie w uciekiniera ;p

W domu Tanimotow panowal spokoj....Kaede sprzatala dom, byla pedantka po mamie ;]

...ale w nocy spokoj zostal zaklocony bo wlamal sie zlodziej! Natsu od razu pokazal wlamywaczowi kto tu rzadzi...

Cathi za to byla przerazona! Bala sie wlamywaczy...

Po interwencji policji Cathrine zaczela krzyczec na Natsu - miala do niego pretensje, ze ten nie zwazajac na nic rzucil sie na bandyte, przeciez mogl zostac ranny...

Zdziwiony Natsu spojrzal na Cathi i zrozumial, ze przypomniala sobie tamta sytuacje sprzed lat...i przytuli mocno zone mowiac, ze wszystko juz w porzadku - po czym wszyscy poszli spac.

Kenji nie lubil odrabiac zadan domowych...chociaz mial bardzo dobre oceny w szkole - typowy zdolny len. Za to Kaede byla szkolna prymuska i lubiana dziewczynka w szkole.

Pewnego dnia odbyla sie szkolna wycieczka do restauracji....ktora nalezala do Natsu, ale cii xD

Kenji widzac, ze pani "przewodniczaca" tez tu byla - zrobil jej spikus i popchnal kelnera, ktory zrzucil wielki tort jej na twarz xD
Dziewczyna byla wsciekla i po umyciu twarzy nakrzyczala na Kenjiego ....

A Kenji jak to Kenji..."Nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi :>...potrenuj troche to jak mnie zlapiesz, bedziesz mogla mi dac lanie hehe" - powiedzial Kenji i czmychnal od klasy w strone domu xD

Kaede grzecznie myje zeby....ach, zeby to Kenji byl takim grzecznym chlopcem xd

A coz to takiego? Ach tak...Cathrine i Natsu wyjezdzaja na firmowy wyjazd we dwoje i nie bedzie ich przez jakis czas. Cathi jako nauczycielka wiedziala, ze Risa <bo tak sie nazywala> jest bardzo dobra korepetytorka i opiekunka <Cathi nie mogla liczyc na knabrego Kenjiego, by ten opiekowal sie i pomagal w nauce Kaede>

Risa nie chcac rozczarowal nauczycielki zgodzila sie...nie wiedzac kogo jest to dom *,..,*

Dzieki pomocy Risy Kaede radzila sobie z nauka jeszcze lepiej i szybciej, a Kenjiego ciagle nie bylo widac w domu...

Zas Kenji nie proznowal....w szkole na przerwie dokuczal zartami Risie, np straszac ja...

...lub podkladajac jej poduszke-smierdziuszke w klasie xd

"Nieladnie tak baczki puszczac przy innych ;D" - powiedzial cwaniaczek Kenji.
"Mam tego dosc! Dlaczego ciagle mi dokuczasz? Mnie to nie bawi" - powiedziala mu zloszczaca sie i zaczerwieniona ze wstydu Risa.
"Taka z ciebie kujonka i wszystkowiedzaca, ze nawet tego nie widzisz....a tam niewazne, po prostu lubie jak sie zloscisz, bo wtedy slicznie wygladasz :3" - powiedzial Kenji usmiechajac sie do Risy i uciekajac z klasy.

Pewnego popoludnia podczas korepetycji Kaede, Risa poszla na gore po jedna z ksiazek, o ktore poprosila dziewczynka do nauki....a tam niespodziewanie ujrzala....Kenjiego!
"To...chyba jakies zarty..."- pomyslala zdolowana Risa.
"Hahahaha, ale jaja! Wiec to ty jestes ta korepetytorka i opiekunka Kaede!"

"Przynajmniej daj dobry przyklad siostrze i sie zachowywuj jak na twoj wiek przystalo Kenji!" - powiedziala rozruszona dziewczyna.
"Daj spokoj...ale musze podziekowac mamie za taka opiekunke. Obiecuje, ze bede grzeczny prze pania > : D "
Risa jakos mu uwierzyla bo Kenji zachowywal sie spokojnie ogladajac TV i jedzac obiad, gdy ona i Kaede uczyly sie na dole w jego obecnosci...

Ale Kenji nabral Risa xD I zaczal jesc na jej oczach jak je kocia karme i sie nia delktuje wystawiajac jezor haha.
"Fuuuj! Obiecales! Keeenjii!" - krzyczala na bruneta Risa, zaslaniajac twarz z obrzydzenia.
"Zapowiada sie cudowny rok szkolny" - pomyslala w ironii Risa.

Ostatnio edytowane przez eyvee : 23.01.2012 - 19:04
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem