View Single Post
stare 14.06.2004, 16:52   #434
she
Guest

Domyślnie

Magi WYBIERAM CCCCCCCC!!!!!! :lol: :lol:

A co wybraliście u mnie? Bo chyba wasze głosy podzieliły się równo pomiędzy C i B. Więc zrobimy punkt B i C.

"Upadki i przebudzenia" cz.5

Renata spoliczkowała "ją" .- A teraz zmiataj ty mała *****o!-odszczeknęła się.
Niestety zfotografował to Paparazzi i następnego dnia w gazecie pojawił się artykół: Renata Hale ledwo została przyjęta do gry w serialu , a już bje inne i nazywa je *****ami.- Nie mówiąc , że dostała zakaz na granie w jakichkolwiek serialach to jeszcze naraziła się gościom z dzielnicy Showbiznesu. Renata była wściekła! Nagle w salonie pękła szyba. Przez wybitą szybę zobaczyła dziewczynę z kamieniem w ręku . Uciekła , a renata zauważyła tylko , że ma w wieczorową suknię.-Po co zakładała by wieczorową suknię ,żeby wybijać szyby? Uciekać z przyjęcia? Może rzucił ją chłopak? Ja jej nawet nie znałam. Może chciała się tylko wyżyć?- Do głowy renaty napływały różne myśli. Zadzwoniła do biura z szybami i następnego dnia gdy szyba była wstawiona poszła do urzędu aby zmienić swoje imię i nazwisko. Carmen Wotson. Tak brzmiało jej nowe imię i nazwisko. Renata miała dłuuuugie blond włosy , ale Carmen ma włosy obcięte za koniec twarzy w czarnym kolorze.CDN
  Odpowiedź z Cytatem