Kenny, po raz pierwszy chyba się z Tobą zgadzam w kwestii zmian!
Cytat:
Dlaczego tak Ci przeszkadzają nieaktywne konta?
|
Mnie one w innej kwestii też raczej nie interesują - skoro krzywdy mi nie robią, niech sobie istnieją

Bardziej natomiast przeszkadzają mi one ze względu na to, że regulamin mówi jasno - pół roku, ale administratorki wiedzą swoje. A potem userzy po raz któryś zwracają na to uwagę i NIC to nie zmienia. To jest podejście do obowiązków. A chciałabym zaznaczyć, że userzy raczej bezwzględnie muszą przestrzegać regulamin. Co prawda nie ma takiej rzezi jak za czasów Liv-żylety, ale warny/bany dalej lecą.
I też mi to nie przeszkadza, tylko niechże będzie jakaś równość wobec "prawa" na forum, skoro nie ma jej w rzeczywistości (pozdrawiam ACTA i pana premiera)
Widziałam konta z data ostatniego logowania - któregoś listopada 2009.
Niby było coś kiedyś powiedziane, że niektóre konta zostawimy bo "może wrócą", ale, nie ukrywajmy, większość jest zostawiona bez powodu.
Cytat:
admini nie ruszają kont userów, dopóki ich właściciele nie poproszą o usunięcie.
|
Rzuć linka, bo pierwsze słyszę
A jeśli poprosi się administratora o nieusuwanie konta, to go nie usunie. Tak samo jak z prośba o usunięcie konta.
Cytat:
może zbierz wszystkie swoje "pomysły" do kupy i umieść je wszystkie razem
|
Jestem za
@down: hah, raczej nie przejdzie. Chociaż jestem jak najbardziej za wszelkimi dobrymi zmianami w regulaminie!