Cytat:
Ode mnie tylko propozycja, żeby usunąć konta osób zbanowanych permanentnie.
|
Nie, bo jeśli "wygnaniec" wróci, nie będzie można go ponownie zbanować dopóki znowu czegoś nie nabroi.
Nie po to się daje bany permanentne, żeby te konta potem usuwać.
Poza tym, pomyślcie - nowy mod widząc w tabeli częstotliwość powtarzania się mojego nicka w rubryce "Nałożony przez" ma jeszcze jedne powód, żeby myśleć "Liv-żyleta" ;]
A tymczasem myślenie Kenny'ego powiedziane moimi słowami:
Cytat:
Bardziej natomiast przeszkadzają mi one [nieusunięte konta] ze względu na to, że regulamin mówi jasno - pół roku, ale administratorki wiedzą swoje. A potem userzy po raz któryś zwracają na to uwagę i NIC to nie zmienia. To jest podejście do obowiązków. A chciałabym zaznaczyć, że userzy raczej bezwzględnie muszą przestrzegać regulamin. Co prawda nie ma takiej rzezi jak za czasów Liv-żylety, ale warny/bany dalej lecą.
I też mi to nie przeszkadza, tylko niechże będzie jakaś równość wobec "prawa" na forum, skoro nie ma jej w rzeczywistości
|
Tego się już chyba możemy przyczepić, hm?
Co do wchodzenia/niewchodzenia - jeśli user przeczytał przy rejestracji regulamin i nie zapomniał paru ważnych rzeczy tam napisanych, to wie, że w razie jego półrocznej nieobecności jego konto może być usunięte. Został poinformowany, administracja ma prawo działać.
Ja też tak gadałam ale najwyraźniej to nie wystarczyło, bo dalej jest jak jest.
@down: Alisha