View Single Post
stare 27.01.2012, 17:30   #1238
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Ode mnie tylko propozycja, żeby usunąć konta osób zbanowanych permanentnie.
Nie, bo jeśli "wygnaniec" wróci, nie będzie można go ponownie zbanować dopóki znowu czegoś nie nabroi.
Nie po to się daje bany permanentne, żeby te konta potem usuwać. Poza tym, pomyślcie - nowy mod widząc w tabeli częstotliwość powtarzania się mojego nicka w rubryce "Nałożony przez" ma jeszcze jedne powód, żeby myśleć "Liv-żyleta" ;]

A tymczasem myślenie Kenny'ego powiedziane moimi słowami:
Cytat:
Bardziej natomiast przeszkadzają mi one [nieusunięte konta] ze względu na to, że regulamin mówi jasno - pół roku, ale administratorki wiedzą swoje. A potem userzy po raz któryś zwracają na to uwagę i NIC to nie zmienia. To jest podejście do obowiązków. A chciałabym zaznaczyć, że userzy raczej bezwzględnie muszą przestrzegać regulamin. Co prawda nie ma takiej rzezi jak za czasów Liv-żylety, ale warny/bany dalej lecą.
I też mi to nie przeszkadza, tylko niechże będzie jakaś równość wobec "prawa" na forum, skoro nie ma jej w rzeczywistości
Tego się już chyba możemy przyczepić, hm?

Co do wchodzenia/niewchodzenia - jeśli user przeczytał przy rejestracji regulamin i nie zapomniał paru ważnych rzeczy tam napisanych, to wie, że w razie jego półrocznej nieobecności jego konto może być usunięte. Został poinformowany, administracja ma prawo działać.

Cytat:
To edytujcie regulamin!
Ja też tak gadałam ale najwyraźniej to nie wystarczyło, bo dalej jest jak jest.

@down: Alisha

Ostatnio edytowane przez Liv : 28.01.2012 - 10:25
Liv jest offline