Odp: Pytania i odpowiedzi
Co do pytania omegi... Ja grając w Twinbrook najwięcej kamieni szlachetnych znajdywałem w okolicach Amfiteatru, przy centrum są takie dwa "pasy" domów to za nimi, przy cmentarzu, okolice bazy wojskowej w rowach/dołach. To chyba wszystko.
Ja natomiast mam takie pytanie natury problematycznej, a mianowicie... Wczoraj mój Sim majsterkował przy pralce, ponieważ miał zbyt małe umiejętności, by ją ulepszyć, więc majsterkował żeby poprawić umiejętności... Nie w tym rzecz, lecz Sim wywołał pożar czego nie byłem świadom, bo zajmowałem się inną Simką. Nie mieli prysznica w domu i Sim się zapalił, dlatego szybko kazałem Simce wracać do domu, żeby go ugasiła. Tak tez się stało, ale niefortunnie sama się zapaliła podczas gaszenia i ten ugaszony Sim nie miał opcji po kliknięciu na Simkę "Ugaś". Był osmalony, ale czy to może mieć wpływ na zdolność gaszenia? I tym sposobem Simka się spaliła, bo mieszkają na uboczu i minęła ponad godzina zanim straż przyjechała. Proszę o odpowiedź, gdyż ciekawi mnie jak to jest. Pozdrawiam D_S
|