Cytat:
Napisał Avis
Było to fotostory dzięki, któremu w ogóle trafiłam na to forum. Belle Rose jest świetne!
|
Bardzo mi miło z tego powodu

Dziękuję ^^
Cytat:
Napisał Avis
Z powodu sympatii jaką darzę kilka postaci muszę poprosić: nie wybij wszystkich w ostatnim odcinku!
|
ja z kolei jestem bardzo przywiązana do kilku postaci, z którymi nie będę potrafiła się rozstać, ale z racji tego, że FS się kończy i za niedługo będę musiała się pożegnać z wszystkimi postaciami, postanowiłam, że z niektórymi musze się pożegnać na stałe... wszystkich nie wybiję, tylko kilka osób, ale mimo wszystko
Cytat:
Napisał Avis
Z klanu Lambertów niewiele zostało wiec niech jedyny normalny w rodzinie( Max rzecz jasna) ocaleje! Dla Dantego znanego tu pod różnymi pseudonimami( widziałam takie jak blada menda/ gnida) zero litości. Przetestować na nim działanie wszelkich możliwych średniowiecznych przyrządów o ciekawym wyglądzie! Chociaż w Fantastycznej Czwórce i tak dostaje niezłe lanie czymś jeszcze gorszym...
|
cały czas zastanawiam się nad Maxem :> choć pamiętam, że obiecałam już Searle, że nic mu się ostatecznie nie stanie

no i w sumie jemu nic się nie stanie, ale jak zakończą się jego działania w FS, nie mogę zdradzić, podobnie tego, co się stanie z Dante
Cytat:
Napisał Avis
Chris jest podły- praktycznie szantażował teraz Mei samą swoją obecnością przy Amour. Ogólnie to facet lekko plącze się w zeznaniach moim zdaniem.
|
no Chris jest podły, tego nie można mu nie zarzucić, natomiast co do tego, co mówi, to wszystko wyjaśni się w pierwszej części ostatniego odcinka, choć zastanawiam sie, czy nie podzielić tych wyjaśnień jeszcze na drugi
Cytat:
Napisał Avis
Li Mei- Marco to świetna para której nie można rozdzielić. Za dużo razem przeszli by tak się stało. Zresztą dziecko potrzebuje ojca, który nie zachowuje się jak zbiegły z psychiatryka pacjent.
|
chociaż Ty jedna tak myślisz, miło mi to czytać
Cytat:
Napisał Avis
Niech Chris podzieli los Dantego.
|
nie Ty jedna byś chciała żeby tak się stało, niestety muszę milczeć z tym, co postanowiłam
Cytat:
Napisał Avis
Alia- Colin natomiast skoro już zostali zaakceptowani jako para przez rodzinkę( z naciskiem na taką jedną uroczą starszą panią) to nie mogą się rozstać.
|
powiem tak: nie planuję w tym FS happy endu, więc niczego nie mogę obiecać
Cytat:
Napisał Avis
Świetne jak zawsze( obserwuję to fotostory już od sierpnia, po prostu teraz niedawno się zarejestrowałam, więc komentuję dopiero dzisiaj)
|
miło mi, że zyskałam czytelniczkę, nie ważne, że już przy samym końcu, dziękuję za pozostawienie komentarza, jest dla mnie niezwykle cenny
Cytat:
Napisał Silver
Kurcze... Ale się porobiło. Mei kocha Chrisa...coś mi się nie wydaje, ale po tobie wszystkiego można się spodziewać.
|
haha no tak, już ta opinia do mnie przylgnęła
Cytat:
Napisał Silver
Oczywiście jak inni uważam, że ucięłaś w chamskim miejscu i ta ranga jednak do ciebie pasuje 
|
dziękuję
Cytat:
Napisał Silver
Mam nadzieję, że Marco tam wpadnie zaraz z Colinem żeby zatłuc tego idiotę  [nie pogniewałabym się jakby wcześniej też zrobili coś z Dantem (nie wiem czy dobrze odmieniłam)] Ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo biedny Marco dowiedziałby się, że Mei go nie kocha, a Chris na pewno by mu o tym szybko powiedział żeby go załamać :/
|
heh, chciałabym Ci powiedzieć co się stanie, ale muszę wytrzymać z zamknięta buzią do samego końca
Cytat:
Napisał Silver
Mam pewne podejrzenia, ale jak został tylko ostatni odcinek to wątpię żeby się to przynajmniej w paru procentach sprawdziło.
|
a ja chętnie bym się dowiedziała, jakie masz podejrzenia
Cytat:
Napisał Silver
Nie mogę w to uwierzyć, że to już koniec  będę pewnie wracać to tego FS czasami żeby przypomnieć sobie całą historię.
|
no to jeszcze nie ostatni odcinek!

jeszcze przez chwilę was przecież pomęczę ^^
Cytat:
Napisał Silver
Dodatkowe zdjęcia są bardzo ładne  Amour jest taka słodka ^^ nie mogę się na nią napatrzeć 
|
dziękuję

sama ją uwielbiam
Cytat:
Napisał Silver
No to chyba wszystko... wybacz, że tak zwlekałam z komentarzem, ale jakoś ostatnio nie miałam czasu.
Czekam na ostatni odcinek (będę płakać)
|
oj tam, nie ważne, że późno, ważne, że zostawiłaś po sobie ślad, jak już pisałam, cenię sobie każdy komentarz

I nie płakać mi tu, przecież ostatni odcinek będzie w dwóch częściach
Cytat:
Napisał Marl.89
Grrr...jak dla mnie odcinek troche sztuczny,ale czekam na reszte jak sie wyjasni.
|
szkoda, że uważasz, iż wyszedł sztucznie, poprawiałam i dopracowywałam go wiele razy zanim trafił na forum, no ale nie każdemu musi się podobać
Cytat:
Napisał Marl.89
Jak Chris tak potrzebuje milosci niech sie zglosi do mnie,chociaz...nie,wole Juri 
|
hehe Juriego zobaczysz już w następnym odcinku ^^
dziękuję wszystkim za komentarze, nie pogniewam się jednak, jak zobaczę jakiś jeszcze