Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 01.02.2012, 00:33   #1
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie By... me ;)

Witam,
zachęcona pokazami Waszych pięknych Simów, postanowiłam pokazać coś od siebie. Nie bez lęku zakładam ten temat - nigdy nie dawałam nic do oceny innym Niestety mam kiepską kartę graficzną, rozmywają się tekstury, anty-aliasing u mnie nie istnieje, ale zaryzykuję, całkowicie zdając sobie sprawę, że może to mieć wpływ na ocenę, bo nigdy moje zdjęcia nie dorównają jakością Waszym.
Tyle tytułem wstępu

Pierwsza prezentowana przeze mnie Simka powstała, gdy sfrustrowana szukałam partnerki dla postaci Kadaja (z "Final Fantasy VII: Advent Children") i niestety żadna Jona, Paris czy inna Suzie kompletnie mi na nią nie pasowała. Przede wszystkim nie ta bajka ;p Kadaj to postać fantasy, a te Simki są współczesne aż do bólu. Poza tym to czarny charakter, mrok, a ja umyśliłam sobie, że dla równowagi i poskromienia jego charakteru, musi poznać swoje zupełne przeciwieństwo. Tak więc powstała chodząca dobroć (lol), hybryda anioła, elfa i czego tam tylko chcecie:

Amarel

Uploaded with ImageShack.us

(Ci, co znają świat FF pewnie popukają się w głowę widząc Kadaja wśród drzewek, kwiatków, koników itp., ale osobiście nie przepadam za anime, więc wprowadziłam go do mojego własnego magicznego świata, do którego strasznie mi pasuje, nooo... A Amarel już się nim zaopiekowała, więc tak szybko się z tego świata nie wyrwie ).
Pozdrawiam!
Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.