No to teraz ja, wracam po dłuuuugiej przerwie

(i tak nikt mnie pewnie nie pamięta)
Kocham wszystkie wasze simy! Czytam ten temat od... sama nie pamiętam ale bardzo długo. No i postanowiłam że czas na moją rodzinkę.
Rodzina Belle
Założycielką rodu Belle jest oczywiście Lola Belle, celebrytka z Bridgeport. Ponieważ nie grzeszyła urodą, "trochę" ją zmieniłam. Po stylizacji Lola postanowiła zmienić swoje życie i się ustatkować. Zerwała z Kai'em Leiko i poszła do Kujona wyrwać jakiegoś faceta, za którego później wyjdzie

Na zdjęciu z Tomem Wordy.

Po niesamowitej nocy Tom i Lola stali się parą. Tom postanowił wysłać Jupitera, "różowego" syna Loli do szkoły wojskowej. "Żeby zmężniał" przekonywał dziewczynę. No i w końcu Lola zgodziła się. Kiedy mieszkająca z nią osobista trenerka, Moxie Logan, dowiedziała się o tym, sama postanowiła adoptować córeczkę, Sophie. Tu Sophie Logan jako nastolatka:

W międzyczasie Tom i Lola się zaręczyli. Nie było żadnych przyjęć, rozgłosu, zaraz zlecieliby się ciekawscy. Tom kupił narzeczonej pieska, Lulu.

Moxie na spacerze z Lulu.

Minęło parę miesięcy i wkrótce miał wrócić Jupiter. Sophie nie mogła już się doczekać.
No, to tyle na dzisiaj. Przepraszam, że tak mało zdjęć, ale mój net mnie dobija. Raz działa świetnie, za minutę już wogóle. I sorry za nagłe napady senności