View Single Post
stare 03.02.2012, 00:29   #310
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Vincent and Marco

Rudzielcu,dzisiaj udało Ci się zdobyć kolejną fankę! Po ogarnięciu tego tematu mogę stwierdzić z całą stanowczością, że jestem bezwzględnie i bezwarunkowo zakochana w Vincencie! 33 OMG, jest po prostu fantastyczny! Bonusy z nim biją wszystko na głowę, jest po prostu mega! Mój ulubiony odcinek to ten pierwszy - "Było pięknie", prawie popłakałam się ze śmiechu! Marco & Vinc - diabelski duecik, wyglądem kompletnie od siebie różni, ale charakterki jakże podobne... Widać, że są ze sobą zżyci i jeden bez drugiego żyć nie może, choć pewnie żaden by się do tego nie przyznał Kompletnie rozwalił mnie Vinc na haju - no cóż, ryzyko bycia wampirem, nigdy nie wiadomo, kto się trafi na kolację tylko że aż takiego pociągu do facetów to się nie spodziewałam Jest obłędny, taki zabawny, po prostu - UROCZY! A jego zdjęcie w czapce na plaży ja chcę na swoim pulpicie!!! 33 Co do samych opowiadań, powiem tylko tyle - I want mooore!

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
co chcielibyście w następnej kolejności?
drugą część z pobytu na plaży, czy może zaległy odcinek świąteczny?
Ja nieśmiało zaproponuję odcinek świąteczny. Święta były już jakiś czas temu, nie ma co odwlekać, bo za chwilę zastanie nas Wielkanoc, no a gdzie Mikołaj i kurczaczki Na plażę jeszcze przyjdzie pora

Dzięki Ci Rudzielcu za dostarczenie mi świetnej rozrywki. Niech Cię wena w tworzeniu nie opuszcza
Pozdrawiam!

(btw. w jakim jeszcze FS występuje Vinc?)
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem