Cytat:
Napisał Kesley92
Hej Czy robisz może domy na zamówienie?
Widzę ,że jesteś utalentowaną dekoratorką wnętrz stąd powyżej zadane pytanie;-) Byłabyś w stanie zbudować dla mnie nie duży dom ( najchętniej z pięterkiem) dla matki i córki uwielbiającej modę? Chciałabym ogółem żeby w domu był styl pin-up , burleski i żeby pani domu miała buduar z prawdziwego zdarzenia. W kuchni natomiast chciałabym żeby było pełno słodyczy i muffinów.
Mam dodatki : Wymarzone Podróże, Po zmroku i Pokolenia.
Może troche bardziej sprecyzuje co bym chciała. dla pani domu - pokój w stylu burleski - pin-up , z buduarem - myśle ,że kolory złoto-srebrno-czerwone przełamane czernią. Córka (nastolatka) - pokój inspirowany modą , stylem Blair Waldorf ( mam nadzieję ,że wiesz o kogo chodzi - kolory jakie chcesz. Chciałabym żeby w domu było też widać ,że mieszkają w nim fanki starych filmów - akcenty z M.Monroe, B.Bardot , V.Leigh , A.Hepburn. No i oczywiście kuchnia - pełna słodyczy , ciast, muffinów - kolory też jak uważasz.
Ogród oczywiście jak masz ochotę - najchętniej róże i orchidee.
Czy byłby problemem jeszcze jeden pokój ? Dla małej miłośniczki Barbie , kucyków pony - dziecko w wieku szkolnym.
|
Dodalam tez trochę własnych interpretacji i wyszedł taki,o to domek.Buduary zbudowałam dla pani domu i starszej córki na ostatnim pietrze,a dostęp maja do nich z własnych sypialni,coś nie tak jest z tekstura łózka najmłodszej córki
parcela:40x30
koszt:ok.204tys.§
zdjęcia połączyłam razem,ponieważ jest ich wszystkich 64
mam nadzieje,ze sie Wam spodoba