View Single Post
stare 03.02.2012, 23:31   #2152
kleopatran

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Marl A ja od początku wiedziałam, że dziecko będzie Doriana. Dessi jest prześliczna!

Auroella Masz super simy, a szczególnie Grega. Niezłe ciacho z niego!

Jeżeli o kimś zapomniałam to bardzo przepraszam!

Rodzina Belle

Jupiter wrócił do domu, wysportowany i przystojny.

Lola zrezygnowała z kariery muzycznej i założyła zespół "The Belle Lovers".

Zaprosiła do niego Sugar Bijou (?) i Jamesa Edynburga, kolegę ze starej pracy.

Podczas jednej z prób, kiedy Sugar nie mogła przyjechać, James zaczął flirtować z Lolą. Gwiazda, mimo, że była narzeczoną Toma, nie opierała się mu. Wylądowali w łóżku. I tak wyglądała każda próba bez Sugar.

Jak się można domyślić, "The Belle Lovers" nie zdobyli sławy i pieniędzy. Wystąpili raz w spelunce i zespół się rozpadł. Lola i James stracili ze sobą kontakt.
Tymczasem Sophie zakochała się w Jupiterze.

Biedny chłopak, nawet się nie zorientował i już byli parą. Ale jaką! Stanowili główny temat plotek w szkole, a Sophie szybko stała się najpopularniejszą dziewczyną w szkole. Chłopak chyba naprawdę dobrze całuje, aż jej zdrętwiały wargi.

Czas jakoś mijał, nastolatkom na randkach i imprezach, Loli na leniuchowaniu a Tom zajęty był organizacją wesela.
Dwa tygodnie przed ślubem Lola i Tom (i Moxie, która w międzyczasie zaręczyła się z jakimś starym bogaczem, ale już nie pamiętam jak się zwał.) wyjechali na darmowe wakacje. Dla Sophie i Jupitera to była świetna wiadomość. Połączona impreza urodzinowa to nie to samo z rodzicami.
Przyjęcie zaczęło się od razu po szkole.
"Bąąabelki!"

Dalsza część przyjęcia będzie następnym razem.