Dzisiaj chcę przedstawić nowy projekt. Dom wybudowany jakiś czas temu, ale ostatnie meble dostawiane były wczoraj. W domu mieszkała na początku tylko Maya, jednak szybko wprowadził się do niej Akira z nastoletnią córką - moją forumową imienniczką - Aoi. Oto cała trójka przed domem:
Maya to elegancka kobieta, lubi się modnie ubierać. Akira to jej przeciwieństwo, nie interesuje się aktualną modą, ale - jak sam przyznaje - jest z tych, co dbają o swój wygląd. Nie jest jednak typem grzecznego i posłusznego mężczyzny, lubi dominować i bronić swojego zdania. Aoi to mała kopia Akiry. Słodka buntowniczka, często eksperymentuje z wyglądem. Mimo wszystko jest dziewczęca i ma w sobie sporo z dziecka. To pozwala jej rozwijać duszę artystki: to właśnie ona zaprojektowała większość aktualnie wyglądających pomieszczeń. Uwielbia też grać na keyboardzie i swoim ulubionym basie.
Koniec opowieści o rodzinie, oto zdjęcia domu:
Bryła, ogród i rzuty
(w ciągu dnia)
(późnym popołudniem)
(późnym wieczorem)
Akira i Maya uwielbiają przesiadywać przy basenie wieczorami. Rozmawiają na różne tematy, od polityki po wspomnienia ze szkoły.
Pan domu jest zawsze zauroczony urodą swojej kobiety...
...chociaż nie zawsze potrafi ją zrozumieć.
Wejście do domu
Salon na parterze
Sypialnia dorosłych
(jest dużo skromniejsza, ponieważ zaprojektowała ją Maya. Nie lubi przepychu)
"Kącik zadumy"
Kącik tatusia
Kuchnia
Pralnia
Salon na piętrze
(z niego korzysta głównie Aoi)
Sypialnia nastolatki + garderoba
(Aoi jest zadowolona ze swojego pokoju, wszystko co się w nim znajduje jest jej pomysłem)
Łazienka
Akira wraz z Mayą i Aoi dziękują za uwagę