kurcze chwilę mnie nie było a tu tyle komentarzy

chyba przeszłam sama siebie z tym domem
Jeśli chodzi o ilość krwi na ścianach, to zapomniałam dodać, iż nowy właściciel zdążył już ubić tutaj kilka osób, chciałam żeby był wiarygodny, stąd te hektolitry plamiące tapetę

Co do dodatków użytych w tworzeniu tego domku, to wszystkie są darmowe

sporo MTS przegrzebałam plus kilka innych stron by dobrać wszystko jak należy, chciałam zachować ten klimacik, który sobie zaplanowałam ^^ no i co za tym idzie - mogłabym go dać do pobrania gdyby ktoś chciał, ale uprzednio musiałby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić, bo nigdy nie dawałam domów do pobrania xD
Cóż, mebli jest faktycznie mało, ale to tylko dlatego, że ciężko dostać takie stare graty (bynajmniej nie znam strony z takimi rupieciami), miałam tam jeszcze kilka fajnych rzeczy, ale jak czyściłam folder z dodatkami, to mi je powcinało i musiałam część usunąć

A co do pielęgniarki "Marysi" (

) to była w zestawie który zdarłam z GOSa
Właściciel w sumie też chyba nie ma na sobie nic płatnego, więc mogłabym go wrzucić... chociaż nie jestem pewna czy fryzura nie była płatna, musiałabym sprawdzić
Aniołku też myślałam nad kwestią wsadzenia tej chałupki do jakiegoś FS, ale nie miałam pojęcia gdzie mogłabym ją wcisnąć. Teraz już wiem

Twój komentarz dał mi do myślenia, dzięki czemu znalazłam idealne miejsce dla tego domku
Dziękuję wam za tak liczne komentarze i cieszę się, że domek się przyjął