Cytat:
Napisał Melisa
taka typowo męska historyjka
|
No, nie powiedziałbym, ale skoro tak uważasz...
Cytat:
ostatnia część najbardziej mnie zaciekawiła
|
Dziękuję ;]
Cytat:
Napisał Liv
Zalejesz? Czym?
|
Wolałbym Cię nie uświadamiać
Czuję się jakimś zwyrodnialcem :<
Cytat:
Tomek to frajer. Okropny!
|
O to chodzi ;] Tomek to taki "typowy" degenerat, z kolei Radek jest, można by rzec, "człowiek z wyższych sfer". Dlatego trudno im się wzajemnie zrozumieć. Za to pod koniec całego FS możesz zwrócić uwagę na podobieństwa między nimi, ciekawe, do czego dojdziesz
Cytat:
Aczkolwiek ta scena była EPICKA! xD Gdyby nie to, że siedzę teraz w szkolnej bibliotece, wybuchnęłabym natychmiast śmiechem xD
|
Bardzo mi miło, że się podobało
Cytat:
Szkoda Radka Omatko, jak on się musi teraz czuć! No i co z nim teraz będzie? Widać był bardzo przywiązany do Ewy, a tu takie coś!
Ej, a może to był jej sobowtór? ;o Już przeprowadzili rozpoznanie ciała? Zwykle takie rzeczy dzieją się kilka dni później...
No i ciekawa jestem jak zginęła...
|
Ja mam w tym miejscu dylemat. Z jednej strony rozpacza, w końcu jego narzeczona nie żyje, z drugiej, to w sumie powinien się cieszyć, bo wcześniej myślał, że go opuściła

Od razu powiem, że to żaden sobowtór

Ale spodobała mi się Twoja teoria xDDD
Cytat:
Poza tym, że rzuciła mi się w oczy Twoja pedantyczna (!!!) dbałość o przecinki w tym odcinku, to jest pięknie
|
Staram się stosować do wskazówek, o ile nie są to sugestie, co do dalszych losów postaci, bądź dotyczą stylu, który nie bez powodu jest taki, a nie inny (inna sprawa, że inne pisanie gorzej mi idzie

)