View Single Post
stare 10.02.2012, 15:37   #804
Filleable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Mam trzy... problemy? pytania? No w kadym razie:
1. Brak jakichkolwiek śmierci nienaturalnych. Gram w SV 3 pokolenia i jeszcze ani jeden miastowy nie umarł np. od pożaru, za to chodziennie z 5 umiera ze starości. To strasznie nienaturalne. Czy miastowi w ogóle mogą zginąć nienaturalnie?
2. Gra nie generuje nowych simów. Jak już wspomniałam gram w SV trzy pokolenia. I z dnia na dzień w mieście widocznie maleje liczba simów. Kiedyś jak mój sim grał w parku na gitarze to przychodziło ok. 20 simów, a teraz 4-5. W ogóle jak się chodzi po mieście to widać, że simów jest mniej niż na początku gry. Agnieszka Zadek umarła pokolenie temu, a że była moją sąsiadką, to stwierdzam, że przez tyle czasu nikt się nie wprowadził na to miejsce.
3. Z innej beczki. Jak moja rodzina mieszkała jeszcze w starym domu to umarł emeryt Atrur. Nagrobek postawiłam w domu, bo wiedziałam, że niedługo i tak ich wyprowadzę i rodzinny cmentarz zapoczątkuję już w nowym domu. No i dałam na komputer i po wybraniu domu kliknęłam ok. Wybrałam spakowanie mebli, ale zauważyłam, że nie wzięłam tego nagrobka. Próbowałam go chwycić, ale nie mogłam,bo ten dom nie był już mój. Pomyślałam sobie "A co tam, pewnei będzie spakowany razem z meblami". No aleoczywiście nie był. Więc wreszcie pytanie: jak mam odzyskać ten nagrobek? Jest on dla mnie ważny, bo to moja pierwsza rodzinka w TS3 na moim własnym kompie (TAK, MAM NOWY!!!). Nawet nie mam jak odwiedzić mieszkającej tam rodziny, bo jw w punkcie 2 NIKT TAM NIE MIESZKA od dwóch pokoleń.
Ratunku.
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem