Cytat:
Napisał kalafjor
Jak mam to sprawdzić?
Ściągnąłem sobie Everest i co dalej?
|
Jak uruchomisz Everest, to po lewej stronie masz listę. Rozwiń menu "Komputer" i zaznacz "Podsumowanie". Wyświetli Ci parametry komputera, poszukaj tam nazwy karty graficznej.
A ja mam takie pytanie w związku z Warsztatem. Mam masę postaci w skrzyni Simów, szczególnie na początku mojej gry, zanim zaczęłam tworzyć własne, ściągałam je bez opamiętania. I teraz chciałabym się tych postaci pozbyć. Mam jednak problem, bo zastanawiam się, czy jak usunę je ze skrzyni, to razem z nimi pokasują się wszystkie elementy makijażu itp? Nie chciałabym tego stracić, bo razem z tymi Simami wpadły mi fajne maski, cienie itp. rzeczy do tworzenia twarzy. Jak więc usunąć ściągnięte postacie ze skrzyni, jednocześnie zostawiając te wszystkie elementy? Da się tak w ogóle zrobić? I w jaki sposób najlepiej oczyścić grę ze zbędnych dodatków, które zalegają mi w grze, i których nie używam? W Cleanie nie mam podglądu, więc nie da rady, żebym usuwała w ciemno.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
Pozdrawiam.
edit:
Czy usunięte ze skrzyni Simy usuwają się również z gry, tzn. są zastępowane maxisowymi, czy w ogóle ich nie ma, czy jak to wygląda? Nie mam bladego pojęcia, jak to wszystko w tym temacie działa.