@up: nie wiem czy to coś da, ale radziłabym zaktualizować sobie sterowniki do karty graficznej, mogło być tak, że kiedy zainstalowałaś ostatni, czyli najnowszy dodatek do dwójki, stare sterowniki przestały pełnić swoją funkcję, w wielu przypadkach pomogło, więc nie zaszkodzi spróbować.
Cytat:
Napisał noeemi83
A ja mam takie pytanie w związku z Warsztatem. Mam masę postaci w skrzyni Simów, szczególnie na początku mojej gry, zanim zaczęłam tworzyć własne, ściągałam je bez opamiętania. I teraz chciałabym się tych postaci pozbyć. Mam jednak problem, bo zastanawiam się, czy jak usunę je ze skrzyni, to razem z nimi pokasują się wszystkie elementy makijażu itp? Nie chciałabym tego stracić, bo razem z tymi Simami wpadły mi fajne maski, cienie itp. rzeczy do tworzenia twarzy. Jak więc usunąć ściągnięte postacie ze skrzyni, jednocześnie zostawiając te wszystkie elementy? Da się tak w ogóle zrobić? I w jaki sposób najlepiej oczyścić grę ze zbędnych dodatków, które zalegają mi w grze, i których nie używam? W Cleanie nie mam podglądu, więc nie da rady, żebym usuwała w ciemno.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi.
|
więc jeśli chodzi o dodatki, które ściągnęłaś z simami, to nie musisz sie o nie martwić, możesz bez najmniejszego problemu wywalić simy ze skrzyni, wszystkie dodatki zostają, ja tak często robię jak coś mi się na simie spodoba, ściągam go żeby mieć to co on ma na sobie, a potem sima wywalam
E: właśnie zdałam sobie sprawę, że również muszę wyczyścić swój warsztat