Cytat:
Napisał Ruda Jędza
Ile razy czytam tekst "ahoj marynarzu!" padam ze śmiechu
|
Bardzo mi miło
Cytat:
szczerze mówiąc to szkoda, że będzie tak mało odcinków, bo już się wkręciłam w to FS i przyzwyczaiłam do postaci
|
Ja w sumie już żyję postaciami mojego innego "tworu", ale rozumiem Cię doskonale xDD
Cytat:
o Tomku mogłabym napisać biografię xD
|
Haha

3
Cytat:
nie wiem czemu ale lubię tego gościa, razem z Sylwią tworzą zgrabną "parę" ludzi tępiących się nawzajem choć w tym przypadku blondynka wygrywa we wszelkim tępieniu
|
lol, przez chwilę myślałem, że znasz zakończenie

nic nie mówię xDDD
Cytat:
Napisał Searle
Jestem, komentuję i nie tyle co zmusiłam się do przeczytania odcinka, ale świadomość, że zaniedbuję FS nie dawała mi spokoju
|
Bardzo fajnie, bo już myślałem, że nie zajrzysz tu więcej :<
Cytat:
Trzeci docinek trochę taki nudnawy. Faktycznie skaczesz z watka na wątek, które w dodatku nie trzymają się kupy.
|
Niestety, tak by musi, bo taki było moje zamierzenie
Cytat:
Scena w pociągu: Dziwi mnie fakt, że Radek zauważył wielkie, niebieskie oczy dziewczyny, skoro nie podniosła ona wzroku i czytała książkę, a na domiar czego przysłaniała je wciąż opadająca grzywka
|
Jak Ty lubisz takie szczególiki
Cytat:
Tomaka nie lubię, Sylwię uwielbiam, Przemek jest mi obojętny, a Radkowi współczuję (ale wyjaśniła się tajemnica jego wiecznie niezadowolonego nastroju).
|
Jesteś chyba jedyną osobą, która nie lubi Tomka

Co do Przemka, może jeszcze wyrobisz sobie opinię, bo o nim też coś niecoś będzie

A Rodkowi chyba każdy współczuje, tak wyszło
Dzięki za komentarze, odcinek będzie (mam nadzieję) wkrótce