View Single Post
stare 11.02.2012, 21:13   #54
Silver

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Melodia Strachu

To było cudowne ^^ ta scena w barze...szkoda, że tak krótko trwała, bo czuję niedosyt, ale wybaczam. Cóż mogę napisać. Wszystko wcześniej już zostało wymienione.
Vinc nawet nic nie powiedział, a już wiem, że będzie jedną z moich ulubionych postaci ze wszystkich FS na tym forum (swoją drogą to nie lubię Cię za to, że zdradziłaś, że to nie on był wtedy w parku ;< psujesz całą zabawę )
Sanae dużo lepiej wygląda w rozpuszczonych włosach i dobrze, że Shun nie ma już tego daszka. W końcu mogę zobaczyć jego twarz w pełnej okazałości.
Ona chyba coś do niego czuje xD bo jak wytłumaczyć to, że gapiła się na niego w szkole i sama nie wiedziała dlaczego

Czytało mi się zbyt szybko...jak dla mnie to mogłabyś dodać całość na raz albo przynajmniej wydać w końcu tę książkę żebym mogła sobie kupić i pochłonąć wszystko w jeden dzień

Nie muszę chyba pisać, że wprost doczekać się nie mogę następnej części!
Dołączam się do śliniących się fanek Vincenta ^^ (to chyba oczywiste)

Cytat:
Napisał Vipera Zobacz post
Biorąc pod uwagę, że ma być trylogia, to raczej byłoby dłuższe, aleee... w 2 części nie ma Vinca, a więc nikt nie bedzie chciał czytać
Chyba żartujesz! Dawaj na forum wszystko co masz nie ważne czy z nim czy bez niego.
Silver jest offline   Odpowiedź z Cytatem