View Single Post
stare 15.02.2012, 09:11   #203
beata18ns

Reputacja: 10
Domyślnie

ok zabieram się, za sprawdzanie modów. dziwne to w sumie, dlatego, że po aktualizacji, włączałam grę dwukrotnie i działała normalnie a potem już nie dokładałam modów.. no nic tak czy siak nie pozostaje mi nic innego jak przepatrzeć mody, i wrzucić je do gry takim sposobem jak radzisz.

Mam problem z programem dashboard, nie mogę go pobrać ze strony mod the sims, a co za tym idzie usunąć wadliwych dodatków. Mam owszem ale starą wersje tego programiku, która zaś działa jakoś niekompletnie niestety.

Mam też problem mianowicie mój folder MODS jest pusty, utworzyłam wszystko tak jak kazałaś w poradniku. Ale nie mam nic w folderze MODS od dłuższego powiedzmy czasu, kiedy to przeniosłam wszystko, żeby zrobić aktualizacje, następnie otworzyłam grę chcący sprawdzić czy gra działa i ku mojemu zdziwieniu dodatki z folderu mods nadal były w grze. Wobec tego nie wiem co teraz mam sprawdzać jaki folder. W tym wczoraj utworzonym nie ma nic. Usunełam pliki cache i ten folder thmubails tzn wyczyściłam. Ale nadal mam problem, że gra się nie włącza. Gdzie jeszcze mogą się kryć te dodatki, pliki packages ? bo te automatycznie się instalujące wiem gdzie są.

ultraviolence: Nie piszemy posta pod postem, tylko używamy opcji "Edytuj".

Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 15.02.2012 - 11:59
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem