View Single Post
stare 16.02.2012, 22:17   #7
Kethael

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Melodia Strachu

Cytat:
– Tyle lat minęło, a ty nadal jesteś piękna. Prawie wcale się nie zmieniłaś, droga Alice
Wyrzuciłabym to ''droga Alice''. Jakoś mi się to nie komponuje z resztą tekstu

Wow, ciekawe o jakim fachu mówił ten cały Mark. Może Alice była płatnym zabójcą Dobra, już nie żartuję, tylko przechodzę do rzeczy. Podobała mi się scena z Alice i Markiem. Przez nią w mojej głowie znowu kłębią się miliony pytań i pełno różnych odpowiedzi.
Mnie jakoś ta scena pościgu nie zaparła tchu w piersiach. Normalnie ją przeczytałam i nic mnie szczególnie nie poruszyło. No, ale teraz już wiem na pewno, ze to nie Vinc. No właśnie... Brakuje Vincenta, zdecydowanie, ale wiadomo, ze nie da się go wszędzie wcisnąć, bo wtedy wyjdzie jak w takiej jednej książce, którą kiedyś czytałam z ciekawości. Wyszło na to, ze główny bohater zaczął mi bokiem wychodzić xD
Co do interpunkcji... Żaden błąd nie wpadł mi w oko podczas czytania. No, ale to nieistotne, bo trochę czasu minęło od napisania Melodii
Sanae wygląda genialnie w rozpuszczonych włosach, a Shun jest całkiem przystojny Muszę też powiedzieć, ze zachwyciła mnie uroda Alice. Już wiem, po kim Sanae odziedziczyła wygląd.
Wrócę jeszcze do tego całego Marka... Zapewne wampir, co nie? W końcu ''zmartwychwstał'' Nawet nie wiesz, jak jestem ciekawa, co będzie w następnym odcinku ^______^