View Single Post
stare 17.02.2012, 01:13   #5
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Takie tam... zamienniki

Pozwolę sobie odświeżyć, może komuś jeszcze się przyda. Ja od kilku dni też szukałam jakiegoś ładnego skinu dla wampira; maxisowy jest strasznie siny, wygląda beznadziejnie, oczywiście musiałam zmienić i sporo się naszukałam. Dopiero dziś (wczoraj?) natknęłam się na TAKĄ OTO stronę. Wybór spory, ale ja wybrałam ten z E-Studio i powiem jedno - jestem zachwycona, skin jest piękny! Jedyny minus - ma niebieskie oczy, więc jeśli komuś przeszkadzałoby, że wampiry z przedmieścia chodzą z błękitem w oczach, to zawsze można wybrać jakiś inny skin. A ja swoim Simom zakładam soczewki i jest bosko Na pewno go nie zmienię. Wcześniej pokusiłam się na skin Navetsea z MTS, ale jest okropny! Simy są dosłownie szare, wyglądają jak brudne o.O Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, ale jak dla mnie skin Navetsea jest tragiczny.

Polecam stronę, spory wybór default-ów dla wampirów, simorośli, wilkołaków, czarownic, kosmitów i zombie.
(Podany link jest do części drugiej; aby przejść do pierwszej wystarczy się tam cofnąć za pomocą strzałki, która jest nad postem).

Ostatnio edytowane przez Malin : 17.02.2012 - 09:30
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem