View Single Post
stare 19.02.2012, 17:04   #63
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: ::..Propozycje poradników..::

Zasugerowano mi, abym napisała w tym temacie, to więc właśnie czynię Nie chodzi o poradnik sensu stricto, ale raczej o tłumaczenie tekstu. Sprawa rozchodzi się o link, jaki znalazłam w poście Liv w dziale TS2: NŻ. Pozwolę sobie skopiować to, co tam napisałam:

Cytat:
Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
(...) Dla ciekawych i znających w dobrym stopniu angielski polecam lekturę tego tematu na MTS:
http://www.modthesims.info/showthread.php?t=394352
Jest to spis rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze, a których gracze nie są świadomi.
Szalenie interesujące, dzięki za link. Ale mam w związku z tym małą propozycję/sugestię. Czy można by to przetłumaczyć na polski, zrobić z tego listę i przykleić temat w dziale "The Sims 2"? Myślę, że bardzo dużo graczy by skorzystało z tych informacji, są bardzo cenne, ale nie każdy zna angielski na tyle, by poradzić sobie z tym tłumaczeniem. Nie trafiłam na taki temat tu na forum (jeśli jest, bardzo proszę o nakierowanie), stąd propozycja.
Ja niestety nie czuję się zbyt kompetentna do tłumaczenia (strasznie żałuję, bo mam masę wolnego czasu i teoretycznie mogłabym się tym zająć ), ale może ktoś z niezłą znajomością angielskiego zbierze to wszystko do kupy, choćby skrótowo opisze i założy temat? Myślę, że byłaby to wielka pomoc i może jakaś szansa dla graczy, szczególnie tych nowych, na uniknięcie wielu błędów wywołanych całkiem nieświadomie.

Sorry za ten offtop, ale taka myśl mi przyszła do głowy po przeczytaniu posta Liv.
Malin jest offline