19.02.2012, 17:04
|
|
Reputacja: 11
|
Odp: ::..Propozycje poradników..::
Zasugerowano mi, abym napisała w tym temacie, to więc właśnie czynię  Nie chodzi o poradnik sensu stricto, ale raczej o tłumaczenie tekstu. Sprawa rozchodzi się o link, jaki znalazłam w poście Liv w dziale TS2: NŻ. Pozwolę sobie skopiować to, co tam napisałam:
Cytat:
Cytat:
Napisał Liv
|
Szalenie interesujące, dzięki za link. Ale mam w związku z tym małą propozycję/sugestię. Czy można by to przetłumaczyć na polski, zrobić z tego listę i przykleić temat w dziale "The Sims 2"? Myślę, że bardzo dużo graczy by skorzystało z tych informacji, są bardzo cenne, ale nie każdy zna angielski na tyle, by poradzić sobie z tym tłumaczeniem. Nie trafiłam na taki temat tu na forum (jeśli jest, bardzo proszę o nakierowanie), stąd propozycja.
Ja niestety nie czuję się zbyt kompetentna do tłumaczenia (strasznie żałuję, bo mam masę wolnego czasu i teoretycznie mogłabym się tym zająć  ), ale może ktoś z niezłą znajomością angielskiego zbierze to wszystko do kupy, choćby skrótowo opisze i założy temat? Myślę, że byłaby to wielka pomoc i może jakaś szansa dla graczy, szczególnie tych nowych, na uniknięcie wielu błędów wywołanych całkiem nieświadomie.
Sorry za ten offtop, ale taka myśl mi przyszła do głowy po przeczytaniu posta Liv.
|
|
|
|