Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 19.02.2012, 18:16   #972
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
(...) podziwiam Cię szybko nadrobiłaś! dwa dni to krótki odcinek czasu, ja bym chyba nie dała rady tak szybko nadrobić, aż dziesięciu rozdziałów ^^(...)
Oj, jak mnie coś zainteresuje, to już koniec, nie spocznę, póki nie przeczytam całości. Tak się niestety składa, że czasu mam aż za dużo. Nie raz się zarywało całe noce, czytając różne zajmujące fanficki czy e-booki.

Cytat:
(...) wzmianki o BR? kurde, czemu ja ich nigdzie nie widzę (...)
Nie wskażę Ci konkretnie gdzie, ale na pewno się na nie tutaj natknęłam. Ja bardzo chaotycznie przeglądam forum; raz szukam jednego, za chwilę drugiego, więc wchodzę w różne tematy, różne działy, czasem google coś wyszukuje i mnie przekierowuje... Gdzieś się na te wzmianki na 100% natknęłam.

Cytat:
(...) picie, inna kobieta, z miłości człowiek robi różne dziwne rzeczy, niektórzy rzucają się w ramiona innej, by tylko zapomnieć o przeszłości. Marco właśnie tak zrobił (...)
Hmm, masz rację, może rzeczywiście nie wczułam się w jego sytuację tak, jak powinnam. Chociaż wydawało mi się, że prędzej znów zamknie się w tej swojej skorupie i będzie jeszcze bardziej zimny i twardy niż przed poznaniem Li Mei. Coś na zasadzie - "co cię nie zabije, to cię wzmocni."

Cytat:
(...) nigdy mi na myśl nie przyszło, że mogłam stworzyć kogoś podobnego do prawdziwego człowieka (...)
OMG, udało Ci się to nieprzeciętnie, jest autentycznie... doskonały! Szczególnie oczy; oczy i brwi, całe spojrzenie - masakra...

Cytat:
(...) mówisz, że chciałabyś pobrać tego sima? :> więc postaram się go udostępnić w najbliższym czasie do pobrania, mam nadzieję, że taka opcja Ci pasuje ^^(...)

Ostatnio edytowane przez Malin : 19.02.2012 - 18:19
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem