View Single Post
stare 22.02.2012, 15:20   #6
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Pasaż handlowy "Gallena" by kubuss

Cytat:
Nie jest to swoisty comeback,

No bo wiesz, ja bym chętnie zobaczyła coś pełnometrażowego w Twoim wykonaniu!

Zewnętrzne schody? A pomyślałeś o niesprzyjających warunkach atmosferycznych? Z tego, co widzę, ostatnie piętro ma niezadaszone wejście...
Odpada.
Wgl komu by się chciało wchodzić na 3 piętro?! Bo bynajmniej schody nie wyglądają na ruchome, a wind nie widzę.
Ogrodzenia latarń i drzewek są nietrafione imo - wyglądają zbyt "ciężko". Lepiej byłoby je zostawić "jak jest".
Hall wygląda dziwnie jak na mój gust ;/
Restauracja prawie OK, ale mogłeś sobie już dać spokój z tymi oknami Przecież nie po oto je się daje, żeby ja potem masowo zasłaniać! A jeśli już koniecznie musiałeś je dać (btw, przecież WB oferuje jeszcze wariant tego okna z wbudowaną żaluzją!) to mogłeś salę zrobić w zimnym modernie.
Nie podoba mi się jeszcze ustawienie tego jednego stolika zaraz obok drzwi. O, tutaj: http://img442.imageshack.us/img442/7...0061c504f7.jpg Gdyby mi tam przyszło coś zjeść, to nie wiem, czy udałoby mi się to zrobić w spokoju.
I zdecydowanie za dużo roślinności wokół szybu ;]
Sala sezonowa? Łomatko, chyba zapomniałeś o włączeniu światła przy robieniu zdjęcia ;/ Strasznie ciemno tam jest...
No i nie jestem przekonana.
Kuchnia i toaleta z całego parteru wyszły najlepiej
Hall wyszedł średnio, za to bar...! Drzwi i siedzenia na oknie Ci nie wybaczę!
Jakbym miała kupować w takim małym sklepiku gry, to nawet nie weszłabym z obawy, że nie znajdę tam odpowiedniego tytułu A simowego EMPIKa można znaleźć do na necie i ściągnąć
Cytat:
Zrzut:
Czego, amunicji? A może żywności?
Przeraża mnie ta bezkresna biel w hamie. Proponowałabym czarną podłogę albo częstsze użycie innych kolorów - obojętnie czy na podłodze, czy na ścianach.
Poza tym ten sklep wyszedł Ci najlepiej Przypomina mi nawet inny sklep, gdzie zdarza mi się kupować ciuchy

Placyk zabaw mnie tez nie przekonuje, jako że dzieciarnia potrzebuje więcej miejsca do zabawy! I w ogóle spodziewałam się czegoś innego po tym "zielonym zakątku". Coś nie wyszło.
No i widzisz... Miło wspominam Twoje domki - bynajmniej nie miałam wtedy wielu zastrzeżeń, którymi bardzo chciałam się podzielić.
Mam nadzieję, że pojawisz się kiedyś z następnym projektem i zachwycisz nas wszystkich.
6/10
Liv jest offline