View Single Post
stare 22.02.2012, 16:33   #10
hellraiser
Guest

Domyślnie Odp: Big Modern by Lubie

Zdjęcia faktycznie skopałeś. Ciężko ogląda się prezentacje z ramkami pauzy i włączonym okienkiem trybu kupowania (to miało jakąś swoją nazwę, ale nie pamiętam, jak się ona zwała ), oprócz tego jest ich trochę za mało, nie zaprezentowałeś każdego istotnego detalu, co uczynić powinieneś. No i foty są trochę za małe.
Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to to, że jest za dużo lustrzanej podłogi. Taka podłoga wygląda ładnie, ale nie w takiej ilości. Ogólnie tekstura tej podłogi w przedpokoju, salonie i sypialni jest brzydka.
Łazienka to jedno wielkie lustro. Znów jest tego za dużo, wygląda to strasznie nienaturalnie i niefajnie. Sama aranżacja też nie powala, jest nudna, nie ma na czym zawiesić oka.
Chyba najbardziej podoba mi się jadalnia, ma całkiem fajną kolorystykę. Kuchnia jest nieco mdła, nie podobają mi się płytki na ścianach, ale nie prezentuje się najgorzej biorąc pod uwagę całokształt.
Wytknięto Ci, że obraz w salonie nie pasuje - zgadzam się z tym. Ale ogólnie salon raczej mi się nie podoba, jest strasznie pusty, a ta paskudna podłoga potęguje wrażenie surowości wnętrza.
W sypialni podoba mi się łóżko, ale nic poza tym.
Bryła nie jest tragiczna, widziałem gorsze.
Podsumowując, ten projekt w moim mniemaniu nie jest zbyt udany, ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć kolejny projekt spod Twojej ręki w TS2