Pierwsze zdjęcie trochę mnie przeraziło, bo te drzewka wyglądają na strasznie małe przy tym budynku, więc myślałam, że to jakaś ogromna hala, a nie dom. Ale później zobaczyłam, że to jednak miniaturki drzew i w rzeczywistości wcale ten dom taki ogromny nie jest. Ulga.
Nie widzę troszkę sensu w tym ogrodzeniu, jest zbyt gęsto, nie wiem, po co ogradzałeś parcelę co kilka kratek. Co za dużo, to niezdrowo.
W salonie wymieniłabym tapetę, jak na mój gust jest zbyt ciemna, no i ten obraz jakoś tak wisi w cały świat.

Rozumiem, że w łazience na ścianach są odbicia od Murano? W pierwszej chwili pomyślałam, że zrobiłeś przejrzyste ściany xD i zastanawiałam się, jak to możliwe. Zielone kule wokół umywalki nie pasują mi jakoś. Sypialnia jest świetna, strasznie podoba mi się łóżko, ale wymieniłabym jednak tę łazienkową szafkę na jakąś nocną.

Hol jest strasznie duży, ZBYT duży jak na to przeznaczenie, spokojnie można by było zrobić z niego jakiś pokój. Zastanawiają mnie te puste, niewykorzystane pomieszczenia, czemu mają służyć? Przykładowo ten fragment 1x4 obok sypialni, nie można było zlikwidować ściany i powiększyć tej sypialni?

Zagospodaruj te puste pokoje.
Mimo wszystko jak na pierwszy raz jest dobrze i daję Ci 8/10 na zachętę.
I przyłączam się do rady - ściągaj dodatki.