View Single Post
stare 22.02.2012, 19:49   #1
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Geraldine - Starter by R.

O wiele lepiej byłoby gdybyś jednak zrobił trochę droższy domek
Bryła - brrr, zwykły klocek z jakimś ubytkiem z tyłu Dach jest zbyt dłuży, zresztą osobiście zrobiłbym najprostszy
Ogród - tutaj właściwie nie mam za wiele do powiedzenia, bo nie ma co oceniać
Salon oraz kuchnia - Ta podłoga to przestępstwo. Nie wiem czy większe dla twórcy czy dla Ciebie. Stolik zupełnie tutaj nie pasuje, a to cos na nim... lepiej powstrzymać sie od komentarza Taka tapeta sprawdziła by się na jednej ścianie - w całym pomieszczeniu wygląda źle. Brakuje tutaj chociażby stolika i jakiejś komody. Dodałbym też jakiś chociaż mały wiatrołap. Kuchnia zupełnie mi sie nie podoba. lodówka nie pasuje do reszty a i meble są okropne. Wstawiłbym tutaj jakieś fajne nowoczesne meble. Jadalnia (jesli stolik z jednym krzesłem można tak nazwać) - przestepstwo (zwłaszcza przez ten kwiatek, który powinien raczej wisieć na zewnątrz).
Łazienka - przynajmniej spójna kolorystycznie. Niestety trochę namieszałeś. Zmieniłbym prysznic i lustro, dodał półki i dobrał inne płytki na podłogę (w jakimś fajnym kolorze, żeby nie było zbyt nudno). No i koniecznie jakaś roleta czy coś).
Sypialnia - najlepsze pomieszczenie w całym domu. Chociaż zupełnie nie pasuje mi tutaj ten obrazek z baranem. Zmieniłbym też kolor sztalugi.

Ogólnie nie jest tragicznie jak na początek, ale wspaniale też nie jest. Wydaje mi się, że próbowałeś budować w stylu maxis-match co niestety nie wyszło.
3,5/10
Vanitas jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.