View Single Post
stare 23.02.2012, 14:58   #4
Fifrok

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Willa Melowbroke-czyli post z cyklu "Domy CUD!"

Dzięks za odp.
A teraz moje małe usprawiedliwienia co do odp Oliwwki:
"na tym basenie, czy co to jest, z akwarium, jest zbyt ciemno!"-Tak ma być.Ponieważ piwnica ma atmosferę typowo imprezową.Ciemne światła nadają fajny nastrój.Atmosfera w niej jest wzorowana na klubach nocnych w TS3 (np.: Banazi).
"bar - okropne kafelki, za dużo wolnego miejsca."-Jak wcześniej mówiłam piwnica jest typowo imprezowa.Przy budowie tego domu pomyślałam że do różnych kolorów nadaje się i czarny,i biały.Więc te kolory złączyłam.A co do pustki.Piwnica jest zrobiona na tyle wielka,żeby pomieścić masę przyjaciół-a ci przyjaciele żeby mieli też jakąś przestrzeń osobistą (żeby nie było jak w puszce sardynek).
" korytarz, czy jak kto woli przedpokój - tam nic nie ma! jest wiele pomysłów, by urządzić przedpokój, a Ty nie przedstawiłaś nic."-przedpokój (jak ktoś woli korytarz) jest tylko miejscem łączącym kuchnię,jadalnię i mini barek z salonem.Służy tylko do przechodzenia.
"Salon i sypialnia to jakaś masakra - w sypialni brakuje jakiegoś dywanu, dużego obrazu, stolików - no czegokolwiek, by ukryć tą ogromną pustkę. W salonie to samo..."-Hmm... Jestem osobą która nie lubi ciasnoty,małych pomieszczeń (dlatego uwielbiam jeździć na koniach a szczególnie w teren). Zrobiłam więcej miejsca żeby jak ktoś chce coś wstawić to niech wstawia-a nie przebudowuje cały dom.A sypialnie.Są tam obrazy,instrumenty,kanapa i pozostaje moim zdaniem tylko trochę wolnego miejsca.
Za kuchnię w rzeczy samej przepięknie dziękuję!
"Ogród niczego sobie, chociaż brakuje mi jakiegoś miejsca do zabaw dla dzieci. Skoro w domu jest takie miejsce, to w ogrodzie również powinno być, tak mi się wydaje "-Osobiście u mnie w realu nie ma takiego miejsca. W ogrodzie zrobiłam zraszacz i zjeżdżalnię i kilka zabaw. Ogród jest raczej na trening koni-więc dla osób których simy są z zawodu koniarzami taki ogród odpowiada
Fifrok jest offline