26.02.2012, 14:39
|
|
Administrator Emeryt Creator
Reputacja: 12
|
Forum Awards 2012 - Twórca najlepszego posta - sonda
W tym temacie głosujecie na osobę, która Waszym zdaniem najbardziej zasłużyła sobie na rangę Twórca najlepszego posta
Przed głosowaniem proszę o zapoznanie się z regulaminem FA
Cytat:
Napisał SunnySimmy
A teraz wygłoszę Wam moją "piękną przemowę" dotyczącą mnie i jednocześnie wezmę udział w grze.
---------------------------------------
Do tego, czy mnie lubicie czy nie, liczy się najbardziej MOJE ZDANIE. Dla mnie ja jestem najlepsza i co mnie obchodzi przegrana, jak i tak ja walczyłam o swoje. I co? Łyso Wam? Liczy się w tym najbardziej moje zdanie, a moim życiem ja kieruję i nie ma się co wtrącać do tego, co tutaj napisałam. Po prostu nie ma sensu. Dla mnie jestem the best, a dla Was - odwrotnie, ale moje zdanie liczy się najbardziej, więc jestem (dla siebie) w tej lepszej opcji. Tak więc dziękuję Wam, że dzięki Waszemu minusowaniu mnie mogłam napisać to, co myślę. I dziękuję Meryam, że mnie zastąpiła.
Irbis 6
ilona 25
Narcyz 20 (-)
Meryam 18 (+)
zelkam 27
Nie mam komu dać minusa, więc daję Narcyzi, by Irbis odpoczęła.
PS. Moja przemowa to wyrażenie mojego zdania, więc nie możecie mnie za nią znienawidzić.
|
Cytat:
Napisał Don Sheogorath
95 172
No problemo! 
Morgana boj sie boj. Bedziesz spala, i nawet nie zauwazysz jak moje jaderka, buszuja pod twoja bielizna 
|
Cytat:
Napisał Don Sheogorath
95 098
No wiesz, sypiam na dworcu, bo ktos wycial mi jadra! 
|
Cytat:
Napisał Don Sheogorath
95 117
No. Wszyscy bedziemy sypiac na dworcu, wszystkim wytna jadra, i wtedy bedziemy jesc mc donalda i kisiel bo jest mniam 
|
Cytat:
Napisał Don Sheogorath
95 123
Tutaj bardzo przytulnie jest! Wszyscy sie pomiescimy 
Morgana, oczywisicie, ze wszystkim. Nie ma wyjatkow. Moze jeszcze nie wiesz, ze masz jadra. Radze isc do kibelka, i porzadnie sie wymacac 
|
Cytat:
Napisał ddo bwayo
oppa~ヾ(・ω・*)ノ
ciekawe jak to jest byc kaczka
tak sobie dreptasz
i tak sie bujasz na boki
i sie patrzysz na ludzi
i nie wiesz co to
wiec na nich kwaczesz
A ONI UCIEKAJA
i czujesz sie jak wladca swiata
|
Cytat:
Napisał Watchman
Jezu....
może następna gra "Napisz coś swoja dupą..."
|
Cytat:
Napisał stinkfist
serio? bycie niemilym i pisanie "bezsensownych" jest tu karane banem? przynajmniej byl zabawny.
ok, to ja tez sprobuje:
smierdzicie (jestem niemila) lokocskehyhfyueh a ja chetnie pobawilabym sie rozczlonkowanymi cialami boliwijskich dzieci (bezsensownosc, prowokacja)
8D 8D 8D
|
Ostatnio edytowane przez Vanitas : 26.02.2012 - 15:33
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|