Nieźle

Bryła fajna, tylko trochę przeraża mnie tak wielkie okno od frontu. Wejście też nie do końca mi się podoba. Przejście od razu do salonu może być ok, ale u Ciebie wygląda to trochę jak wejście do hotelowego pokoju xd Wolałabym mieć w domu jakiś kącik, w którym mogę zostawić buty i kurtkę. U Ciebie widzę jedną parę butów pod drzwiami i stojak z wieszakami, ale dla mnie to trochę za mało.
Co do samego salonu, to trochę w nim pusto. Gdybyś tylko zmniejszył rozmiar pomieszczenia to byłoby super, bo kolorystyka i meble są fajne

(chociaż nie do końca pasuje mi fotel do kanapy).
Kuchnia jest ok, ale jakoś szału nie ma. Trochę tam za ciemno i zabiję za ten okap kuchenny za oknie

Proponowałabym przenieść kuchenkę w inne miejsce, albo zrezygnować z okapu. A nawiasem mówiąc: boskie krzesła

Razem ze stolikiem trochę nie pasują mi stylem do reszty mebli, ale chyba wybaczę, bo mi się mega podobają

No i łazienka jest super

To chyba moje ulubione pomieszczenie w domku

Trochę mi tylko te okna i szafa nie pasują, ale za to musisz mi powiedzieć, skąd masz ten prysznic

Sypialnia też ładna. Mała, skromna, bez zbędnych pustych miejsc. I chcę wiedzieć, jaką szafę tam postawiłeś
Ogólnie to jest ok, ale w kuchni i salonie jest za dużo miejsca, oba te pomieszczenia bym zmniejszyła.
Moja ocena to 8,5/10
@down: w kuchni jest po prostu za dużo tych szafek, ze spokojem dałoby radę zmniejszyć pomieszczenie i zagospodarować je tak, żeby wyglądało zgrabniej.
@edit:
Cytat:
Napisał Liv
Może być przymontowany do sufitu.
|
No przecież nie do szyby. Ale źle to wygląda, jak na oknie wisi coś takiego.