Taka może? :>
Płotki się nie sprawdziły, tyle Ci powiem. I nie wiem jak Ty, ale ja byłabym bardzo zdziwiona, gdybym po wejściu do domu weszła prosto w kanapę

I popatrz: przychodzi ktoś i przez przeszklone drzwi widzi, jak siedzę w salonie i patrzę na telewizor?
Poza tym, dywan na wejściu? A jak będzie mokro i ktoś wejdzie tymi mokrymi buciorami na ten dywan? Nie wytrzesz tego tak szybko jakbyś miał posadzkę, kafelki albo panele. To tylko jeden z przykładów braku praktyczności domku.
Powodzenia przy przechodzeniu przez ten próg! Ciekawe ile przejść skończyłoby się upadkiem na glebę.
No i w salonie fajna tapeta, aczkolwiek wiadomo - jak ma gwiazdkę na MTS to musi być fajna

Rozumiem, że domownicy jedzą z takich wielkich misek? Ciekawa koncepcja, pomyślę o tym jak będę kiedyś gotować obiad

I po raz kolejny powodzenia dla pani domu, która będzie wydobywać okruszki z dywanu

I na rzutach pięknie widać, że ten sam dywan masz w jadalni i w salonie.
Zlew w nowoczesnej kuchni pasuje jak ubłocone adidasy do garnituru za 1000zł.
Ot takie obrazowe porównanie.
To wiszące coś w łazience przypomina mi bożonarodzeniowe dekoracje w galeriach handlowych. Dwa grzejniki i roleta niezasłaniająca całego okna mnie rozwaliły ;]
Masz jednak plusa za dobre zagospodarowanie przestrzeni - taki układ obiektów jest całkiem fajny, aczkolwiek te zielone kule z żywopłotu (nie zmieściły się w wersji wiszącej?

) nie wypadają tam najlepiej.
No i sypialnia wyszła zdecydowanie najładniej i, jak widzisz, nie mam co do niej żadnych "praktycznych" zastrzeżeń!
EDIT: No dobra, jednak jest ;] Przesadziłeś z ilością obrazów.
6/10, bo nie napracowałeś się zbytnio z tym domkiem.
MTS, autorstwa eris3000.
Cytat:
Napisał Aoi
zabiję za ten okap kuchenny za oknie
|
Może być przymontowany do sufitu.