View Single Post
stare 01.03.2012, 19:06   #20
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przytulna chatka by Lubie

Eh mnie nie warto wystawiać na próbę spokoju :]

Bryła: za mało zdjęć by ocenić. Prosta bryła, lubię takie. Ale okna są mega sztuczne, tak samo jak drzwi. Z resztą takie okna pasują do domu na fundamencie

Obejście: tragedia, brakuje obejścia. 2 krzaczki i trochę płotka... do tego mały płotek przy chodniku, nie jara mnie to. 1 drzewko 2 kamienie, czy tam 3...

Salon: kolor ścian ładny, ale wykładzina w salonie ? Tym bardziej przy wejściu ? Nie... Fotel wygibaśny, sofa prosta i kanciata... gryzie się. Dywan na wykładzinie. Wstajemy i bijemy brawa.. Firany jakby trochę za dużo krochmalu dostały O.o Szafka pod telewizor nie pasuje mi do stolika do kawy.

Kuchnia: kuchnia w jadalni, jadalnia w kuchni... Ten sam dywan co w salonie. minus. Michy jak do owoców, bez owoców. Krzesła pożerane przez obrus na stole. Cóż za nie estetyka Szafki jak z kartonu wycięte.. Ale ubogi zlew. Dziwne nogi ma ta lodówka O.o Kuchnia za ciemna, te płytki są przytłaczające... Brakuje oświetlenia.

Kibel: za duże płytki do małej łazienki. Brzydkie rolety. Wysoka szafka tam nie pasuje. Sztuczne "kwiaty" Brakuje oświetlenia.

Sypialnia: szafka wielofunkcyjna z łazienki teleportowała się do sypialni ? Za duży obraz. W ogóle za dużo obrazów. Ogólnie sypialnia pusta. Przydałby się jakiś telewizor.

Całokształt przedstawiony na screenach prezentuje się bardzo sztucznie. Zestawy powycinane jakby z tektury. Kanciaki.

Jak widzisz 3 to dobra ocena przy takim stanie sytuacji

I nie czepiam się teraz specjalnie... wyjaśniłem dlaczego dałem 3

kubuss

Ostatnio edytowane przez kubuss : 01.03.2012 - 19:09
kubuss jest offline