View Single Post
stare 09.03.2012, 17:45   #13
tcmws
Guest

Domyślnie Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry

No to tak... Mi osobiscie sie miasto podoba, nie ma duzo dzialek, ale bardzo podobaja mi sie kluby, sa 'dopieszczone', przestronne, wkurza mnie tylko, ze w takim klubie jest ten maly barek z podstawki, z ktorego mozemy wypic tylko szybki napoj, a po wstawieniu normalnego baru z Po Zmroku mamy do wyboru tylko jeden drink i zadnego jedzenia. Ale to szczegol.
Spiewane telegramy to glupota, w ciagu jednego dnia mialam 5 telegramow i musialam jezdzic po calej mapie i nie mozna tego uniknac, nie mozna odrzucic zlecenia.
Fajna jest opcja automatu do robienia zdjec, mozna wieszac je potem na scianie.
Aha, jeszcze co do klubow... W koncu zauwazylam, ze wiecej simow przyjezdza do klubow, czasem kluby swiecily pustkami, teraz gdziekolwiek pojade pojawia sie conajmniej 10 simow, na koncertach tez nie ma pustek, zawsze jakas mniejsza badz wieksza grupka fanow sie pojawia.
Co do koncertow - sa ok, chociaz w przypadku piosenkarki (nie wiem jak w innych) nie ma opcji np. jakiegos ruchu scenicznego, ona sama sie gibie, gibie jak jej sie zechce. Procz tego raz po wystepie gra sie przywiesila, po chwili odwiesila i wyrzucilo mi wszystkich simow wokol sceny i koncert musialam zaczynac koncert od poczatku. No i wg. mnie jest troche zbyt malo rekwizytow na scene, brakuje np. stojaka na mikrofon czy cos takiego, simka za kazdym razem wyciaga mikrofon znikad.
Oprocz tego denerwujace sa stroje sceniczne, na kazdym etapie kariery jest jeden stroj w ktory simka sie przebiera przed wystepem, nie mozna go modyfikowac, a jak ktos wie jak to bede wdzieczna za podpowiedz.
No i nie mozna tez np. grac na fortepianie czy na klawiszach i spiewac, nie wiem jak na perkusji i z kontrabasem.
Hmm, oprocz tego przydalaby sie chyba opcja dawania autografow albo cos, no nie wiem.
Co do wampirow to u mnie w miescie jest jeden lub dwa, osobistosci tez nie ma duzo, za to wszedzie biegaja mi dzikie konie.
Normalnych mebli tez nie ma zbyt wiele, stroje sa srednie, doszlo pare naprawde fajnych fryzur.
Denerwujace jest to, ze tak naprawde w tym dodatku wszystko powinno byc juz w Po Zmroku, wiec czuje sie troche nabita w butelke.
  Odpowiedź z Cytatem